Μετά από 10 ημέρες στην Σλοβενία όπου και πραγματοποίησε το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν, ο Παναθηναϊκός AKTOR αποχωρεί με... προίκα του την κατάκτηση του φιλικού τουρνουά στη Λιουμπλιάνα και η "πράσινη" οικογένεια προτού επιστρέψει στην Ελλάδα δείπνησε σε εστιατόριο και πόζαρε γεμάτη γαμόγελα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR γευμάτισε πριν την αναχώρησή του από την Σλοβενία

O Εργκίν Αταμάν μπορεί να μετρούσε πολλές και σημαντικές απουσίες όμως ο Παναθηναϊκός AKTOR έδειξε καλά στοιχεία στο φιλικό τουρνουά στη Λιουμπλιάνα το οποίο κατέκτησε μετά τις δυο νίκες του κόντρα σε Τσεντενβίτα Ολίμπια και Αναντολού Εφές. Το "τριφύλλι" κλείνει με θετικό πρόσημο το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του στην Σλοβενία και επιστρέφει το βράδυ της Κυριακής (08/09) στην ΕΕλλάδα.

Πριν αναχωρήσει η αποστολή, οι "πράσινοι" φρόντισαν να γευματίσουν σε εστιατόριο της Λιουμπλιάνας. Παίκτες, προπονητές και όλο το staff του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR έφαγαν όλοι μαζί, με τα χαμόγελα και το καλό κλίμα να πρωταγωνιστούν στην ομαδική φωτογραφία που δημοσίευσε η "πράσινη" ΚΑΕ στους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.