Ο Νεϊμάρ μπορεί να θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όμως ο ίδιος έχει παρουσιάσει σημαντική "πτώση" και οι συνεχόμενοι τραυματισμοί του τον πάνε αρκετά... πίσω αγωνιστικά. Τον Οκτώβρη του 2023 ήταν η τελευταία φορά που αγωνίστηκε προτού τραυματιστεί και η επιστροφή του θα αργήσει κι άλλο να έρθει καθώς "κόπηκε" στα ιατρικά και εργομετρικά τεστ που υποβλήθηκε στην Αλ Χιλάλ.

Ο Νεϊμάρ "κόπησε" στα ιατρικά και εργομετρικά και η επιστροφή του παίρνει παράταση

Πτωτική είναι η πορεία του Νεϊμάρ που στα 32 του χρόνια αντί να "πετά" αγωνιστικά και να δείχνει το ταλέντο του στα γήπεδα κινδυνεύει να συμπληρώσει έναν χρόνο μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Τον Οκτώβρη του 2023 είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στον αγώνα της Βραζιλίας με την Ουρουγουάη για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026 και έκτοτε προσπαθεί να επιστρέψει ξανά στο χορτάρι.

Η εξωγηπεδική του ζωή συζητιέται αρκετά και ενώ υπήρχε αισιοδοξία από τους θαυμαστές του ότι έφτασε επιτέλους η ώρα να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί στην παρούσα φάση. Η αναμονή παίρνει... παράταση από τη στιγμή που "κόπηκε" στους ιατρικούς και εργομετρικούς ελέγχους της Αλ Χιλάλ και τα αποτελέσματά του μόνο επιθυμητά δεν ήταν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ΜΜΕ του εξωτερικού, ο Νεϊμάρ δεν αποκλείεται να χρειαστεί περισσότερο από δυο μήνες για να επιστρέψει ξανά στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και αν συμβεί όλο αυτό τότε θα "κλείσει" και με τη... βούλα έναν ολόκληρο χρόνο μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους. Φυσικά, η Αλ Χιλάλ τον περιμένει πίσω πως και πως ενώ υπενθυμίζεται ότι για να τον αποκτήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2023, έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 90 εκατομμυρίων ευρώ.