Σε πελάγη... ευτυχίας πετούν όλοι στον Παναθηναϊκό AKTOR με την απόκτηση του Τσεντί Οσμάν! Το "τριφύλλι" ήθελε να δυναμώσει κι άλλο ενόψει της νέας "δυνατής" σεζόν και να υπερασπιστεί τον τίτλο του σε Ελλάδα και Ευρώπη κάνοντας κίνηση-ματ με την προσθήκη του Τούρκου που έρχεται να... απογειώσει τη γραμμή των φόργουορντ.

Ενσωματώνεται άμεσα στους "πράσινους" ο Οσμάν που μεταξύ άλλων δήλωσε ότι θέλει το back to back με το "τριφύλλι", σημείωσε ότι για τον ίδιο ήταν μια εύκολη επιλογή να πει το... ναι στον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ επισήμανε ότι οι "πράσινοι" έιναι η καλύτερη ομάδα και πως του έλειψε να παίζει στην Euroleague.

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού AKTOR ο Τσεντί Οσμάν

Ο Οσμάν που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με το "τριφύλλι", δεν βλέπει την... ώρα για το νέο του ξεκίνημα στα πράσινα. Η αρχή... έγινε καθώς ο Τούρκος φόργουορντ έφτασε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το βράδυ της Κυριακής (08/09) όπου και γνώρισε την αποθεώση από φιλάθλους της νέας του ομάδας οι οποίοι τον καλωσόρισαν στην "πράσινη" οικογένεια με ξεχωριστό τρόπο, ενώ ο ίδιος μοίρασε και δεκάδες αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους.

Φυσικά, ο Οσμάν αποτελεί μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές όχι μόνο του ελληνικού μπάσκετ αλλά και της Euroleague στην οποία θα επιστρέψει μετά από 7 χρόνια στο NBA όπου κατέγραψε 476 συμμετοχές και φόρεσε τις φανέλες των Καβαλίερς και των  Σπερς. Πλέον, είναι έτοιμος να δείξει ξανά την κλάση του και να δώσει λίγη από την... λάμψη του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με την πράσινη φανέλα.

ossman_afiksh
ossman_filathloi
ossman_panathinaikos_aktor
ossman_pao
panathinaikos_aktor_ossman
ossman_panathinaikos_aktor_aerodromio




Οσμάν: "Θέλω το back to back με τον Παναθηναϊκό AKTOR"

"Ήταν μεγάλη διαδικασία. Εύκολη επιλογή για μένα ο Παναθηναϊκός. Ξέρω πολλά χρόνια τον Παναθηναϊκό όπως και τον Αταμάν που ήταν προπονητής μου όταν ήμουν παιδί. Είμαι χαρούμενος που είμαι κομμάτι της ομάδας", δήλωσε αρχικά.

Ενώ συμπλήρωσε πως: "Θέλω το back to back με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα. H Euroleague είναι ακόμα πιο δύσκολη. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και πάμε και back to back. Έβλεπα τη Εuroleague και μου λείπει. Ανυπομονώ να παίξω ξανά και στο παρκέ".

Έκλεισε λέγοντας πως: "Μίλησα και με τον Κορκμάζ, είναι φίλος μου. Θα είναι πολύ διασκεδαστικό. Έρχομαι σε μια ομάδα με 7 Euroleague που κατέκτησε τη διοργάνωση πέρυσι. Ανυπομονώ. Είμαι ενθουσιασμένος και ξέρω πόσο παθιασμένοι είναι οι φίλοι της ομάδας. Ξέρω ορισμένες ελληνικές λέξεις. Καλημέρα, καλησπέρα, ευχαριστώ, παρακαλώ".

ossman_panathinaikos_afiksh