Το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού έδωσε... φτερά στον Εμμανουήλ Καραλή! Ο χάλκινος μας Ολυμπιονίκης μετά το μυθικό πανελλήνιο ρεκόρ του στο Diamond League της Σιλεσίας στην Πολωνία όπου έγινε ο πρώτος Έλληνας επικοντιστής που περνάει τα 6 μέτρα, συνέχισε στις υψηλές... πτήσεις και στο 74th Boris Hanžeković Memorial" του Ζάγκρεμπ όπου κατέλαβε την πρώτη θέση με νέο ρεκόρ μίτινγκ και άλμα στα 5,88μ.

Πρώτος ο Καραλής στο Ζάγκρεμπ με ρεκόρ και άλμα στα 5,88μ.

Τη δική του... λάμψη έδωσε στις εγκαταστάσεις στο Αθλητικό Πάρκο της Μλάντοστ στο Ζάγκρεμπ ο Εμμανουήλ Καραλής που "έκλεψε" τις εντυπώσεις με την παρουσία του και την πρωτιά του. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε δικό του το ρεκόρ μίτινγκ με άλμα στα 5,88μ. το οποίο "κρατούσε" μέχρι πρότινος από το 2021 ο Αμερικάνος Κέι Σι Λάιτφουτ με άλμα στα 5,87μ.

Ο Καραλής πέρασε άνετα τα 5,58μ., πέρασε στο δεύτερο άλμα του τα 5,78μ., ενώ ξεπέρασε τα 5,88μ. στο 3ο άλμα αφήνοντας πίσω του τον Αμερικανό Σαμ Κέντρικς που απέτυχε τρεις φορές να περάσει τα 5,88μ. και έμεινε στα 5,78μ. Μάλιστα, ο Μανόλο θέλησε να ξεπεράσει το ιστορικό του πανελλήνιο ρεκόρ των 6 μέτρων που ειχε πετύχει πριν από δυο εβδομάδες ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει σε τρεις προσπάθειες του τα 6,01μ.