Με... μπροστάρη τον παίκτη του ΠΑΟΚ, Κίριλ Ντεσπόντοφ η Βουλγαρία πήρε την πρώτη της νίκη στο Nations League επικρατώντας με 1-0 της Βόρειας Ιρλανδίας, η Δανία κέρδισε με 2-0 την Σερβία όπου πέρασε ως αλλαγής ο μεσοεπιθετικός του "δικέφαλου του βορρά", Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Λευκορωσία και Σλοβακία κέρδισαν Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν αντίστοιχα, ενώ ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς ανάμεσα σε Γιβραλτάρ και Λιχτενστάϊν.

Η Βουλγαρία πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο Nations League δια... ποδός Ντεσπόντοφ

Στη δεύτερη αγωνιστική του Nations League, η Βουλγαρία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Βόρειας Ιρλανδίας που της... δυσκόλεψε τη ζωή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμως πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40ο λεπτό, ο Ντεσπόντοφ έστειλε τη μπάλα από κοντά σε κενή εστία για το 1-0 υπέρ της ομάδας του η οποία διαχειρίστηκε το υπέρ της προβάδισμα στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη. Στους 4 βαθμούς έφτασαν στον όμιλο τους οι Βούλγαροι.

Η Δανία ήταν ανώτερη στο ματς με την Σερβία, ήταν πιο απειλητική καθ' όλη τη διάρκεια και χάρη στα γκολ των Άλμπερτ Γκρόνμπεκ στο 36' και τον Γιουσούφ Πόουλσεν στο 61' επιβλήθηκε εύκολα με 2-0 το οποίο την... έστειλε στην κορυφή της βαθμολογίας του 4ου ομίλου. Ο Σέβρος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα στο 46ο λεπτό.

Στην αναμέτρηση της Σλοβακίας με το Αζερμπαϊτζάν, οι Σλοβάκοι επέβαλλαν την κυριαρχία τους και "καθάρισαν" την υπόθεση νίκη από το πρώρο μέτος όπου χάρη στο πέναλτι του Ντούντα στο 22ο λεπτό και το γκολ του Στρελετς στο 26ο λεπτό επικράτησαν με 2-0 υποχρεώνοντας την ομάδα του Φερνάντο Σάντος στην δεύτερη της ήττα σε ισάριθμα ματς καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί με 3-1 από τη Σουηδία και δείχνει συνολικά να προβληματίζει με την εικόνα της.

Η Λευκορωσία έφυγε με το διπλό από το Λουξεμβούργο επικρατώντας με 1-0 με... λυτρωτή τον Βαλερί Γκρομίκο, ενώ μετά από χορταστικό ματς και πολλές εναλλαγές στο σκορ, Γιβραλτάρ και Λιχτενστάϊν αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Το Γιβραλτάρ προηγήθηκε δυο φορές στο ματς, είχε χαμένο πέναλτι, έκανε το 2-1 στο 90+7' και κρατούσε τη νίκη στα... χέρια του όπως με απίθανο buzzer beater στο 90+14' οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2. Αξίζει να τονιστεί ότι το Λιχτενστάϊν παραμένει χωρίς νίκη μετά από 41 διαδοχικούς αγώνες, γεγονός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ.