Με εξαιρετικό τρόπο ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού AKTOR, με το "τριφύλλι" να κερδίζει τα δύο φιλικά που έπαιξε και τον Εργκίν Αταμάν να βάζει σιγά σιγά στις προπονήσεις τους παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός AKTOR

Επιστροφή στη βάση του για τον Παναθηναϊκό AKTOR, ο οποίος ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στη Σλοβενία, κερδίζοντας το τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκε. Στον δρόμο του βρήκε τη διοργανώτρια Τσεντεβίτα αλλά και την Αναντολού Εφές, της οποίας επικράτησε και πιο εύκολα.

Ο Εργκίν Αταμάν φρόντισε να προφυλάξει τον Ματίας Λεσόρ που αγωνίστηκε μέχρι το φινάλε των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, ενώ ελάχιστες προπονήσεις έκαναν οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Ομέρ Γιουρτσεβέν, με τον Κώστα Σλούκα από την πλευρά του να κινείται συντηρητικά λόγω του τραυματισμού που είχε.

Στα πλάνα του Τούρκου προπονητή αναμένεται να μπει ο Κέντρικ Ναν που είχε έξτρα άδεια, αλλά και ο Τσεντί Οσμάν, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό "μπαμ" του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος φρόντισε να απαντήσει άμεσα στη... βόμβα που έριξαν οι Αγγελόπουλοι με τον Εβάν Φουρνιέ.

Για τους "πράσινους" ακολουθούν πλέον τα φιλικά προετοιμασίας στην Κύπρο, αλλά και το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος". Κάτι που περιμένει με αγωνία ο κόσμος του Παναθηναϊκού AKTOR, έχοντας ήδη εξαντλήσει τα εισιτήρια για τη μεγάλη αναμέτρηση στο Καλλιμάρμαρο.

afixi_pao
afixi_pao_1