Ο Παναθηναϊκός AKTOR έριξε ακόμη μία "βόμβα" στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αποκτώντας τον Τσεντί Οσμάν. Οι "πράσινοι" είναι έτοιμοι για το back to back, με τον Τούρκο φόργουορντ, εκτός από ποιότητα, να φέρνει στην Ελλάδα και την πανέμορφη σύντροφό του, Εμπρού Σαχίν.

Έρχεται να βάλει... φωτιά στο ΟΑΚΑ η σύντροφος του Οσμάν μετά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό AKTOR

Απάντηση στην απάντηση από τον Παναθηναϊκό AKTOR στον Ολυμπιακό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να κάνει το δικό του... μπαμ στην κίνηση των Αγγελόπουλων να φέρουν τον Εβάν Φουρνιέ. Πλέον οι δύο ελληνικές ομάδες είναι τα δύο πρώτα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague και η συνέχεια αναμένεται... καυτή.

Μιλώντας για καυτή, κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος και τη σύντροφο του Τσεντί Οσμάν, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα για να δημιουργήσει ακόμη περισσότερο ανταγωνισμό στο ρόστερ, έχοντας ως μοναδικό στόχο όπως κι ο ίδιος δήλωσε το back to back στους τίτλους.

Ο Τούρκος σούπερ σταρ έρχεται στη χώρα μας, έχοντας στο πλευρό του την Εμπρού Σαχίν, την πανέμορφη ηθοποιό από τη γειτονική χώρα, η οποία μπορεί να έχει πτυχίο στις Επιστήμες του Αθλητισμού, αλλά φαίνεται ότι την κέρδισαν ο κινηματογράφος και η τηλεόραση.



Η Τουρκάλα ηθοποιός έχει αρκετές διακρίσεις στην καριέρα της, όπως το Βραβείο Golden Butterfly (Καλύτερη Ηθοποιός της Χρονιάς), το Βραβείο Ανερχόμενου Αστέρα και το Βραβείο Χρυσής Παλάμης, ενώ το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 2017 στη σειρά "Savaşçı".



Το πανέμορφο ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022, ενώ oι δύο τους είχαν γνωριστεί το 2020 στο Αλακάτι. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Μακεδονία, χώρα από την οποία έχει ρίζες ο Τσεντί Οσμάν, καθώς γεννήθηκε στην Οχρίδα.



Μάλιστα, ένα μέρος από τις διακοπές τους έγιναν στην Ελλάδα, ενώ το ταξίδι του μέλιτος πραγματοποιήθηκε στις Σεϋχέλλες. Η Εμπρού έχει φιλοξενηθεί ξανά στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος και είχε... κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ τώρα είναι έτοιμη να το κάνει μόνιμη κατοικία της.