Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Nations League η Εθνική Ελλάδος με τη νίκη κόντρα στη Φινλανδία. Πλέον η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πέταξε για την Ιρλανδία με στόχο το 2/2 στον όμιλο που θα της δώσει έξτρα ώθηση για τις δύο πρώτες θέσεις.

Ταξιδεύει για την Ιρλανδία η Ελλάδα για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League

Παρά το κακό ξεκίνημα στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης, το... δώρο του Χραντέτσκι στον Ιωαννίδη ήταν αρκετό για να "ξυπνήσει" την Εθνική Ελλάδος στη πρεμιέρα της στο Nations League. Το 2-0 του Κουλιεράκη πριν το ημίχρονο ουσιαστικά εξασφάλισε τη νίκη και πλέον οι διεθνείς πάνε για το 2/2.

Αντίπαλος πλέον η Ιρλανδία, με την ομάδα να αναχωρεί για το Δουβλίνο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς - που δύσκολα θα περίμενε καλύτερο ντεμπούτο - έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς γνωρίζει αρκετές ημέρες πως δεν μπορεί να υπολογίζει τον Γιώργο Μασούρα.

Το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι, ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής αναμένεται να προχωρήσει σε ελάχιστες αλλαγές σε θέση με την 11άδα κόντρα στην Φινλανδία, με τον Γιάννη Κωνσταντέλια να διεκδικεί θέση βασικού.

anaxwrhsh_ellada
anaxwrhsh_ellada_1
anaxwrhsh_ellada_2
anaxwrhsh_ellada_3
anaxwrhsh_ellada_4
anaxwrhsh_ellada_5
anaxwrhsh_ellada_6
ellada_anaxwrhsh_7