Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ, με τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ να χαρίζει την πρώτη νίκη στη χώρα του στο Nations League. Μετά το φινάλε του αγώνα, μάλιστα, οι συμπαίκτες του στην εθνική Βουλγαρίας τραγουδώντας τον αποθέωσαν στα αποδυτήρια.

Αποθέωση για τον Ντεσπόντοφ μετά τη νίκη της Βουλγαρίας στο Nations League

Τα τελευταία χρόνια είναι αναμφισβήτητα ο ηγέτης της Εθνικής Βουλγαρίας και αυτό προσπαθεί να κάνει και στον ΠΑΟΚ όσο περνάει ο καιρός. Ο λόγος για τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ, που χάρισε ακόμη μία νίκη στη χώρα του, χάρη στο γκολ που πέτυχε στο 40ό λεπτό κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και όταν βρέθηκαν οι παίκτες στα αποδυτήρια ξεκίνησαν να αποθεώνουν τον 27χρονο εξτρέμ, τραγουδώντας μάλιστα στους ρυθμούς του Greed from desire, αλλάζοντας το λίγο για να ταιριάζει με τον Ντεσπόντοφ, λέγοντας «Kiril is on fire».

Ήταν μάλιστα ένας τρόπος για να... πικάρουν τους αντιπάλους τους, καθώς το συγκεκριμένο τραγούδι είχε κυκλοφορήσει κατά την περίοδο του Euro 2016, με τη Βόρεια Ιρλανδία να το κάνει γνωστό όταν τραγουδούσαν τους στίχους Will Grigg's on fire.