Μπορεί να έχουν ακουστεί ανά τα χρόνια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά κανένας δεν μπορεί να πει πως δεν έχει τον τρόπο του να βγάζει χρήματα. Μετά το ποδόσφαιρο που ήταν η άμεση πηγή εσόδων, ήρθε η ενασχόληση του με το Youtube και πλέον παίρνει περισσότερα λεφτά απ' ότι όταν αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκτόξευσε τα έσοδα του στο Youtube ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Φτάνουν τον μισθό του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Αρκετοί ήταν αυτοί που κατηγόρησαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο πως "παράτησε" την Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία λόγω χρημάτων. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όμως φροντίζει σε κάθε ευκαιρία να διαψεύδει αυτές τις σκέψεις με τις κινήσεις του.

Αρχικά δείχνει πως ακόμη και τώρα μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο, σκοράροντας για ακόμη μία φορά με τη φανέλα της χώρας του. Έφτασε τα 901(!) γκολ στη καριέρα του και συνεχίζει να δίνει νίκες, αποδεικνύοντας πως είναι ακόμη πολύ σημαντικός όπου κι αν βρίσκεται.



Είναι δεδομένο πως υπήρξε μία τεράστια πρόταση από την Αλ Νασρ για να αγωνιστεί εκεί, αλλά ο "CR7" σίγουρα δεν έχει στο μυαλό του τα χρήματα, ειδικά με τις... επιχειρηματικές κινήσεις που κάνει ανά διαστήματα και του προσφέρουν εκατομμύρια ευρώ.

Μία από αυτές είναι το Youtube με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βγάζει πλέον τα χρήματα τα οποία λάμβανε περίπου όταν αγωνιζόταν στα... φόρτε του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Γεγονός που αποδεικνύει πως αν μη τι άλλο έχει εξασφαλίσει το μέλλον για τις επόμενες γενιές θα έλεγε κανείς.

Το κανάλι του Κριστιάνο έφτασε σε χρόνο ρεκόρ σχεδόν τους 60 εκατομμύρια συνδρομητές και παράλληλα είχε ξεπεράσει το φράγμα των 14 εκατομμυρίων στο πρώτο μόλις 24ωρο. Μέχρι το τέλος του χρόνου τα έσοδα του αναμένεται να φτάσουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που ισοδυναμούσε μ' έναν ολόκληρο χρόνο στη "Βασίλισσα".