Το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή φαίνεται να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, καθώς μετά την απειλή του προέδρου της Τάγερες στο διαιτητή του αγώνα κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς, στο τοπικό πρωτάθλημα της χώρας υπήρξαν έντονα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και παίκτες.

Απίστευτη ρήψη αντικειμένων στην Αργεντινή - Οπαδοί πέταξαν μέχρι και... ποδήλατο

Πρόκειται για μία χώρα που έχει "γεννήσει" απίστευτους παιχταράδες όλα αυτά τα χρόνια. Μόνο οι Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και Λιονέλ Μέσι φτάνουν, αλλά στην Αργεντινή δε σταμάτησαν εκεί και συνεχίζουν να... παράγουν ποδοσφαιριστές το τελευταίο διάστημα.

Τα πράγματα όμως στα πρωταθλήματα τους γίνονται όλο και χειρότερα με τα κρούσματα βίας να διαδέχονται το ένα το άλλο. Μέσα σε δύο ημέρες υπήρξαν δύο πολύ άσχημα περιστατικά με τον πρόεδρο της Τάγερες να διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις των διαιτητών και να κατηγορείται πως έβγαλε όπλο.

Στον αγώνα όμως του τοπικού πρωταθλήματος παίκτες και θεατές ήρθαν στα χέρια. Πιο συγκεκριμένα η Ντεπορτίβο Ραμόνα υποδέχθηκε τη Αρχεντίνο Ντε Βίλα, σ' ένα παιχνίδι που ήταν κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες, καθώς έκρινε την παραμονή στην κατηγορία.

Ο χαμός ξεκίνησε μετά από γκολ των φιλοξενούμενων στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να πετάνε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, συμπεριλαμβανομένου και ενός ποδηλάτου! Ο διαιτητής του αγώνα τραυματίστηκε και χρειάστηκε η αστυνομία για να διακοπεί το παιχνίδι οριστικά.