Πάνω που είχαν αρχίσει οι χαρές στον Ολυμπιακό με την έλευση του Εβάν Φουρνιέ, ο τραυματισμός του Νίκολα Μιλουτίνοφ στην προπόνηση, κάνει άπαντες στο στρατόπεδο των "ερυθρολεύκων" να αγωνιούν για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αστράγαλος του Σέρβου διεθνή.

Αγωνία στον Ολυμπιακό με τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ στον αστράγαλο

Έντονη ανησυχία στον Ολυμπιακό μετά την είδηση πως ο Νίκολα Μιλουτίνοφ γύρισε το πόδι του στην πρωινή προπόνηση των "ερυθρολεύκων". Ο Σέρβος σέντερ αναμένεται να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει τη προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στο πρώτο φιλικό κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο "Μίλου" είχε δείξει πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, βοηθώντας μάλιστα την ομάδα του στο φινάλε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη.

Πρόκειται για μία είδηση που μπορεί να επηρεάσει άμεσα τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς ήδη στα... πιτς βρίσκεται ο Μουσταφά Φαλ, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο δάχτυλο του ποδιού του. Την ίδια ώρα φουντώνουν οι φήμες για παραχώρηση του Φιλίπ Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα, με το μέγεθος του τραυματισμού του Μιλουτίνοφ να αλλάζει τα δεδομένα.