Πόλος έλξης έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια οι ομάδες της Τουρκίας για τους μεγάλους ποδοσφαιριστές. Τα παραδείγματα γίνονται όλο και περισσότερα, με την Μπεσίκτας αυτή τη στιγμή να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για τη μεταγραφή του Σαντιό Μανέ από την Αλ Νασρ.

Ψάχνει το... κόλπο γκρόσο με τη μεταγραφή του Μανέ η Μπεσίκτας

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι βρίσκουν στην Τουρκία οι ποδοσφαιριστές και πηγαίνουν. Οι τρεις μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος προχωρούν σε εντυπωσιακές μεταγραφές, προσελκύοντας παίκτες που ελάχιστοι θα περίμεναν πως θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην γειτονική χώρα.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πέρσι αντιμέτωπος με την Φενερμπαχτσέ στα προημιτελικά του Conference League, που είχε παιχταράδες όπως ο Ντούσαν Τάντιτς αλλά και ο Έντιν Τζέκο. Η Γαλατάσαραϊ έχει στη μεσοεπιθετική της γραμμή τους Ικάρντι και Μέρτενς ενώ όλο και ανεβαίνει η Μπεσίκτας.

Οι "αετοί" υπέγραψαν από νωρίς το καλοκαίρι τους Τσίρο Ιμόμπιλε, Ράφα Σίλβα και τώρα που ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές στα υπόλοιπα πρωταθλήματα ετοιμάζει νέες... βόμβες. Αρχικά απέκτησε από την Μπενφίκα τον Ζοάο Μάριο - που ενδιαφέρθηκαν και οι "ερυθρόλευκοι" και τώρα πάει για το... κόλπο γκρόσο.

Η τούρκικη ομάδα βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σάντιο Μανέ με στόχο να τον πείσει να επιστρέψει ξανά στην Ευρώπη μετά τη μεταγραφή του από τη Λίβερπουλ για την Αλ Νασρ. Ο Σενεγαλέζος διεθνής θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα και οι πρόεδροι των δύο ομάδων έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Μπορεί η καριέρα του να βρίσκεται σε πτωτική πορεία και σε καμία περίπτωση να μην έδειξε το ταλέντο του στη Σαουδική Αραβία, αλλά μία μετακίνηση του στη Μπεσίκτας θα είναι ένα "μπαμ" που θα ακουστεί για τα καλά, με τους "αετούς" να βρίσκονται στη League phase του Europa League.