Τη δική του ιστορία συνεχίζει να γράφει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον 37χρονο μεσοεπιθετικό να σκοράρει με τη φανέλα του Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος και να γίνεται ο πρώτος που πετυχαίνει γκολ με τους τρεις μεγάλους Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Ηρακλή στο Κύπελλο Ελλάδος ο Χριστοδουλόπουλος

Δεν χρειάστηκε να περιμένει πολύ για να σκοράρει στο ντεμπούτο του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον Έλληνα διεθνή να πετυχαίνει γκολ με απευθείας φάουλ στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Ερμή Αμυνταίου για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο "Γηραιός" επικράτησε πολύ εύκολα με 0-5 αλλά αυτό που θα μείνει στην ιστορία είναι το απευθείας φάουλ που πέτυχε ο Λάζαρος, ο οποίος πλέον έχει καταφέρει να σκοράρει τόσο με τους τρεις μεγάλους της Αθήνας όσο και με αυτούς της Θεσσαλονίκης.

Με τον ΠΑΟΚ είχε σκοράρει 10 γκολ σε 63 συμμετοχές, με τον Παναθηναϊκό βρήκε δίχτυα 25 φορές σε 131 συμμετοχές, με την ΑΕΚ πέτυχε 24 τέρματα σε 84 παιχνίδια, ενώ με τον Ολυμπιακό παραβίασε την αντίπαλη εστία 10 φορές σε 34 ματς. Μία φορά είχε σκοράρει και με τον Άρη τη φανέλα του οποίου φόρεσε 22 φορές τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.