Ίσως για πρώτη φορά μετά από χρόνια η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπαίνει στη κούρσα της Euroleague ως το μεγάλο φαβορί. Ο Παναθηναϊκός AKTOR και ο Ολυμπιακός ενισχύθηκαν σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και η "AS" φρόντισε να το υπενθυμίσει στη "Βασίλισσα".

Προειδοποιεί τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη Euroleague η "AS" λόγω Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού

Άπαντες στην Ελλάδα περιμένουν πως και πως να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στο μπάσκετ. Η τρομερή ενίσχυση του Παναθηναϊκού AKTOR με συγκεκριμένες "πινελιές" και η αναβάθμιση στο ρόστερ του Ολυμπιακού κάνουν τον κόσμο να ανυπομονεί για το πρώτο τζάμπολ της Euroleague.

Οι δύο "αιώνιοι" μετά από πολλά χρόνια μπαίνουν στη νέα χρονιά ως τα πρώτα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, δείχνοντας πως ο υγιής ανταγωνισμός μεταξύ τους, μόνο καλό μπορεί να κάνει στην Ελλάδα που ευελπιστεί να τους δει μαζί στο μεγάλο τελικό.

Κάτι που έχει γίνει αντιληπτό και από τα διεθνή μέσα με την "AS" να προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης πως θα βρει μπροστά της δύο αντιπάλους που μπορούν να κυριαρχήσουν στην Ευρώπη και να φτάσουν την Ελλάδα ξανά στην κορυφή.

"Μία δύναμη πυρός που μπορεί να αντισταθεί σε οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρωλίγκα ακόμη και σε έναν Παναθηναϊκό σε μια μάχη για την κυριαρχία στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα η οποία έχει φτάσει στον ουρανό", αναφέρει χαρακτηριστικά η ισπανική εφημερίδα.

Στη συνέχεια κάνει ειδική μνεία στην τεράστια προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να φέρει ακόμη καλύτερους παίκτες στον Παναθηναϊκό AKTOR, τονίζοντας πως το ήδη θαυμάσιο ρόστερ που είχε στα χέρια του ο Εργκίν Αταμάν ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο με τις τρεις μεταγραφές.

"Μια τεράστια προσπάθεια από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο οποίος θέλει περισσότερα, πολλά περισσότερα. Ο εκκεντρικός πρόεδρος των πράσινων έδωσε και νέες πινελιές σε ένα ήδη θαυμάσιο ρόστερ της ομάδας του με την προσθήκη του Λορέντσο Μπράουν, του Γιουρτσεβέν και του Τσεντί Οσμάν".

Μεγάλη εντύπωση προξένησε και η μεταγραφική δραστηριότητα στον Ολυμπιακό, όπου ξεκίνησαν με το "μπαμ" του Σάσα Βεζένκοφ, αλλά συνέχισαν με την... κλοπή του Λούκα Βιλντόζα, ενώ δε περνάει απαρατήρητη από την "AS" και η προσθήκη του τραυματία, Κίναν Έβανς.

Βεζένκοφ δεν ήταν η μόνη βόμβα από του Ελληνες, που απέκτησαν έναν από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους παίκτες που ήταν διαθέσιμοι ως ελεύθεροι από το ΝΒΑ", αναφερόμενοι στη κίνηση των αδερφών Αγγελόπουλων να φέρουν στον Πειραιά τον Εβάν Φουρνιέ.