Το μενού των αθλητικών μεταδόσεων επικεντρώνεται στο χώρο του ποδοσφαίρου με τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος στην έδρα της Ιρλανδίας για το Nations League να ξεχωρίζει για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι λάτρεις του τένις θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις μάχες του Davis Cup.

Με Ελλάδα και μπόλικο Ναtions League οι αθλητικές μεταδόσεις

Στο Δουβλίνο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Ελλάδα για να προετοιμαστεί για το δύσκολο αγώνα κόντρα στην Ιρλανδία (21:45) για τη δεύτερη αγωνιστική του Nations League. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταξίδεψε με αισιοδοξία, έχοντας ως στόχο το 2/2 στις νίκες.

Το ντεμπούτο άλλωστε του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας ήταν ιδανικό, επικρατώντας με 3-0 της Φινλανδίας. Με αυτόν τον τρόπο απέκτησε σημαντικό προβάδισμα για τη δεύτερη θέση τουλάχιστον στον όμιλο της, κάτι που θέλει να επισφραγίσει και μ' ένα καλό εκτός έδρας αποτέλεσμα.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι έπεσαν κατευθείαν στα... βαθιά, καθώς στην πρώτη αγωνιστική αντιμετώπισαν το φαβορί του ομίλου, την Αγγλία. Τα "τρία λιοντάρια" πήραν από νωρίς αέρα δύο τερμάτων και έφτασαν στη νίκη με 0-2 χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας ξεχωρίζει το ντέρμπι της Ολλανδίας κόντρα στη Γερμανία, με τις δύο χώρες να ξεκινούν αμφότερες τη διοργάνωση με εμφατικές νίκες και πολύ καλές εμφανίσεις. Οι "οράνιε" επικράτησαν με 5-2 της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, με τον Ζίρκζι να κάνει το ιδανικό ντεμπούτο στη βασική 11άδα.

Τα "πάντσερ" από τη πλευρά τους είχαν αλλαγές στην ομάδα, μετά την απόσυρση τριών σπουδαίων παικτών, όπως οι Νόιερ, Κρόος και Τόμας Μίλερ, αλλά αυτό δεν τα δυσκόλεψε να... πατήσουν κάτω την Ουγγαρία. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τζαμάλ Μουσιάλα μ' ένα γκολ και τρεις ασίστ στην αναμέτρηση.

Σπουδαίο παιχνίδι αναμένεται και στην Τσεχία που θα βρει στο δρόμο της, την Ουκρανία. Οι δύο χώρες ξεκίνησαν αμφότερες με ήττα το πρώτο γκρουπ της League B και θα ψάξουν τη νίκη που θα τις βάλει ξανά στη διεκδίκηση της πολυπόθητης πρώτης θέσης.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

16:00 NOVASPORTS 5 Ολλανδία - Βέλγιο Davis Cup τένις
19:00 NOVASPORTS START Λετονία - Νησιά Φερόε Nations League
21:45 NOVASPORTS PRIME/ALPHA Ιρλανδία - Ελλάδα Nations League
21:45 NOVASPORTS 2 Ολλανδία - Γερμανία Νations League
21:45 NOVASPORTS 3 Τσεχία - Ουκρανία Νations League
21:45 NOVASPORTS 4 Ουγγαρία - Βοσνία Ερζεγοβίνη Νations League
21:45 NOVASPORTS START Ανδόρα - Μάλτα Νations League
21:45 NOVASPORTS EXTRA 1 Βόρεια Μακεδονία - Αρμενία Νations League
21:45 NOVASPORTS EXTRA 2 Αλβανία - Γεωργία Νations League
22:00 NOVASPORTS 6 WTA 500 Guadalajara Open: 1η Μέρα τένις