Ο Φραντζί Πιερό βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ, ώστε να περάσει τα διαδικαστικά και να αποκτηθεί από την Μακάμπι Χάιφα μετά την συμφωνία που έγινε ανάμεσα σε όλες τις πλευρές.

Η ΑΕΚ "υποδέχθηκε" τον Πιερό στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τις 19:30. Ο 29χρονος άσος αναμένεται την Τρίτη (10/9) να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εάν όλα πάνε καλά, εν συνεχεία, να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας του με τους "κιτρινόμαυρους".

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, το ποσό που θα δώσει η ΑΕΚ στη Μακάμπι Χάιφα για την απόκτηση του Πιερό θα φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ συν 500.000 ευρώ σε μορφή μπόνους.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται ότι θα υπογράφει για 3+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 800 χιλιάδες ευρώ συν μπόνους που θα φτάνουν το συνολικό ποσό σε επταψήφιο αριθμό.

Ο επιθετικός από την Αϊτή έρχεται με φουλ προετοιμασία στα πόδια του, έχοντας εξαιρετική παρουσία (3 γκολ και 2 ασίστ σε τέσσερα παιχνίδια) με τη Μακάμπι στα ευρωπαϊκά προκριματικά.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ αναμένεται να αποκτήσει κι άλλο επιθετικό. Το όνομα του Νταντρό Φοφανά παραμένει στο τραπέζι και υπάρχουν συζητήσεις με την Τσέλσι. Ο 21χρονος άσος μπορεί να αποτελέσει ένα μεγάλο πρότζεκτ με μεταπωλητική αξία.

Επίσης υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν πως δεν έχει κλείσει το θέμα του Άντονι Μαρσιάλ. Μάλιστα φέρεται να οδηγηείται προς ναυάγιο η μεταγραφή του στην Φλαμένγκο!