Ο Άρης άνοιξε νέο δίαυλο επικοινωνίας με τον Σέρχιο Αραούχο με τις πληροφορίες να αναφέρον πως οι προϋποθέσεις είναι καλύτερες, αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα ο Σέρχιο Αραούχο δεν έχει βρει ομάδα που να ικανοποιεί τις υψηλές οικονομικές απαιτήσεις του. Δεν είναι έντονο ενδιαφέρον, η αλήθεια είναι, από συλλόγους στην Ευρώπη, είτε ακόμα και στην πατρίδα του την Αργεντινή. Ο Άρης είναι η μοναδική που έδειξε στον 34χρονο πρώην επιθετικό της ΑΕΚ, πόσο πολύ τον θέλει.

Κι έχει κάνει αρκετές συζητήσεις μαζί του αλλά τα χρήματα που ζητούσε ξεπερνούσαν τις 800.000 ευρώ για ετήσιες απολαβές. Ποσό απαγορευτικό για τα δεδομένα των "κιτρινόμαυρων".

Τώρα τα δεδομένα δείχνουν να είναι διαφορετικά καθώς η πλευρά Αραούχο είναι πρόθυμη να ρίξει τις απαιτήσεις της. Μήνυμα θετικό για τον Άρη ο οποίος επιθυμεί διακαώς να τον αποκτήσει για να τον βάλει να παίξει δίπλα στον Λορέν Μορόν.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη και υπάρχει αισιοδοξία πως μπορει να βρεθεί η χρυσή τομή. Δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στην Τρίτη (10/9) να υπάρξουν νέα για το συγκεκριμένο θέμα.