Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν ο θριαμβευτής στον τελικό της Euroleague απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε την έβδομη κούπα της ιστορίας του, με τον Ντζάναν Μούσα όμως να πιστεύει πως η "Βασίλισσα" ήταν καλύτερη από τους "πράσινους" και φέτος θα αποδειχθεί.

Ζητάει ρεβάνς από τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR για τη χαμένη Euroleague ο Μούσα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε πολύ κοντά στο back to back στη Euroleague, αλλά ο Παναθηναϊκός AKTOR φρόντισε να αλλάξει τα δεδομένα. Ένα απίστευτο δεύτερο ημίχρονο κυρίως αμυντικά όμως από το "τριφύλλι" τον έφερε ξανά στην κορυφή της Ευρώπης.

Ένας από τους πρωταγωνιστές των "μερέγχες" ήταν ο Ντζάναν Μούσα, ο οποίος είναι πεπεισμένος πως παρά την ήττα η ομάδα του ήταν καλύτερη και πως φέτος θα καταφέρουν να πάρουν την... εκδίκηση τους και θα κατακτήσουν ξανά το τρόπαιο.

Ο Βόσνιος φόργουορντ σχολίασε το γεγονός πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ απέρριψε κάποιες από τις προτάσεις που είχε από το NBA και τόνισε πως θέλει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι που παίζει.

"Χάσαμε από τον ίδιο μας τον εαυτό. Είχαμε προβάδισμα 16 πόντων και το χάσαμε μόνοι μας. Ακόμα και σήμερα λέω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό και θα το δείξουμε φέτος. Μας κέρδισαν στον τελικό και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Στη συνέχεια πήραμε τον τίτλο στη Liga Endesa αήττητοι. Είμαστε πιο διψασμένοι για τρόπαια φέτος.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος στη Ρεάλ. Μόνο ένας τρελός θα έλεγε ότι δεν είναι ικανοποιημένος. Έχουμε κερδίσει τέσσερις τίτλους, δεν είχα τραυματισμούς, παίζω και νιώθω υπέροχα.

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι όταν ήρθα στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπέγραψα συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Απλώς ενεργοποιήσαμε την οψιόν να επεκτείνουμε το συμβόλαιο για μία ακόμη σεζόν. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε και τα τέσσερα τρόπαια.

Υπήρχαν κάποιες προσφορές που απέρριψα λόγω της Ρεάλ Μαδρίτης. Ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα στο ΝΒΑ, αλλά δεν θα πήγαινα εκεί με οποιοδήποτε κόστος. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου έχουμε σεβασμό. Στη ζωή, είμαι νικητής, είτε παίζω σε Playstation είτε χαρτιά. Παίζω για να κερδίσω".

Džanan Musa: Ako nosite dres Real Madrida morate biti pobjednik