Μπορεί το παιχνίδι ανάμεσα στην Τάγερες και την Μπόκα Τζούνιορς να ολοκληρώθηκε εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά ουσιαστικά ακόμη τίποτα δεν έχει τελειώσει, με τον πρόεδρο της πρώτης, Αντρέ Φάσι, να φημολογείται πως επιτέθηκε με όπλο στους διαιτητές του Κυπέλλου Αργεντινής.

Νέο βίντεο με την επίθεση του προέδρου της Τάγερες στους διαιτητές στο Κύπελλο Αργεντινής

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Αργεντινή που έχουν πάρει την απόφαση να μη χρησιμοποιούν το VAR. Το γεγονός αυτό από μόνο του ουσιαστικά προδικάζει πως θα υπάρχουν λάθη από τους διαιτητές, τα οποία δεν θα μπορούν να διορθωθούν.

Κάτι τέτοιο συνέβη στον αγώνα της Τάγερες κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς για το Κύπελλο της χώρας, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν ένα τέρμα, ενώ η μπάλα όπως φάνηκε ξεκάθαρα στο ριπλέι είχε βγει άουτ, με αποτέλεσμα τα παράπονα από τη πλευρά των γηπεδούχων.



Ο πρόεδρος της Τάγερες μάλιστα, Αντρέ Φάσι, όντας εξαγριωμένος δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και επιτέθηκε στους διαιτητές για τον αποκλεισμό της ομάδας του, με πληροφορίες να αναφέρουν πως είχε μαζί του στη τσέπη ένα όπλο και τους απείλησε.



Ο ίδιος βέβαια έδωσε μια διαφορετική διάσταση στο θέμα, καθώς ανέφερε ότι ο διαιτητής ήταν αυτός που του επιτέθηκε πρώτος με γροθιά και πως κλώτσησε τον αντιπρόεδο της Τάγερες, Ούγκο Γκάτι, με καινούργιο βίντεο να βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα το "Tyc Sports" δημοσίευσε την επίμαχη... φάση από τη σύγκρουση μεταξύ του προέδρου της αργεντίνικης ομάδας και των διαιτητών έξω από τα αποδυτήρια, στο οποίο φαίνεται να επικρατεί ένταση και το... σίριαλ αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.