Για ακόμη μία χρονιά η ατυχία φαίνεται να "στρογγυλοκάθεται" πάνω στην Άρσεναλ, με τους τραυματισμούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλον. Μετά το πρόβλημα του Μερίνο που θα τον κρατήσει εκτός για δύο μήνες, οι "κανονιέρηδες" είδαν τον Μάρτιν Όντεγκααρντ να τραυματίζεται στον αγώνα της Νορβηγίας στο Nations League.

Τραυματίστηκε ο Όντεγκααρντ και υπάρχει έντονη ανησυχία στην Άρσεναλ

Η "κατάρα" της Άρσεναλ συνεχίζεται, καθώς μετά τις συνεχόμενες τέταρτες θέσεις, πλέον έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει το πρόβλημα των τραυματισμών. Οι "κανονιέρηδες" με τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο παρουσιάζουν εξαιρετικό πρόσωπο τα τελευταία χρόνια στην Premier League.

Oι κινήσεις που έκαναν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ήταν προσεκτικές με μοναδικό στόχο ν' ανεβάσει το ήδη υπάρχον ποιοτικό ρόστερ. Η προσθήκη του Μικέλ Μερίνο δεν μπόρεσε να δείξει την αξία της, καθώς ο Ισπανός τραυματίστηκε πολύ νωρίς και θα μείνει εκτός για δύο μήνες.

Τα πράγματα όμως χειροτέρεψαν ακόμη περισσότερο, καθώς στο χθεσινό (09/09) παιχνίδι της Νορβηγίας κόντρα στην Αυστρία για το Nations League ο Μάρτιν Όντεγκααρντ έγινε αναγκαστική αλλαγή, έχοντας έντονους πόνους στον αστράγαλο.



Παρόλο που τα πράγματα στην αρχή έδειχναν πως δεν είναι τόσο σοβαρά, ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός επέστρεψε στην Αγγλία με ιδιωτική πτήση έχοντας πατερίτσες. Δε φορούσε παπούτσι στο αριστερό του πόδι και οι φόβοι στους Λονδρέζους είναι όλο και περισσότεροι.



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ώρες η Άρσεναλ θα κάνει γνωστό μέσω ανακοίνωσης τις λεπτομέρειες για τον τραυματισμό του Νορβηγού διεθνή και για πόσο καιρό θα απουσιάζει από τα γήπεδα ο ποδοσφαιριστής.