Η προσαρμογή του Εβάν Φουρνιέ στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, με τον Γάλλο σούπερ σταρ λίγο πριν ξεκινήσει η αγωνιστική περιόδος ψάχνει να βρει πράγματα. Ξεκίνησε με το φαγητό και το παραδοσιακό σουβλάκι και τώρα πλέον βρήκε τον μπαρμπέρη του.

Βρήκε τον μπαρμπέρη που έψαχνε ο Φουρνιέ του Ολυμπιακού

Η μετάβαση από μία χώρα στην άλλη είναι από μόνη της δύσκολη, πόσο μάλλον όταν μιλάμε να μετακομίζει κάποιος από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα. Όπως αναμενόταν λοιπόν, ο Εβάν Φουρνιέ προσπαθεί να βρει τις συνήθειες της καθημερινότητας που θα τον εξυπηρετούν.

Αρχικά δοκίμασε σουβλάκι και εντυπωσιάστηκε, ενώ ζήτησε να τον βοηθήσουν αναφορικά με κάποιον μπαρμπέρη. Ο Ματίας Λεσόρ φρόντισε να τον πειράξει με τον τρόπο του, αλλά τελικά η λύση βρέθηκε με τον Φουρνιέ να πραγματοποιεί το πρώτο του... ρεκτιφιέ στη χώρα μας.



Η τελική επιλογή έγινε στη Νέα Σμύρνη, σ' ένα μπαρμπέρικο που ακολουθούν και αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μ' ένα βίντεο να δείχνει την πρώτη γεύση που πήρε αυτό το μαγαζί ο Εβάν Φουρνιέ, που φάνηκε να έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα.