Τι κι αν πλησιάζει στο 40ο έτος της ηλικίας του ο Λούκα Μόντριτς προσφέρει ακόμα τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην Εθνική Κροατίας, πέραν από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα ο Λούκα Μόντριτς, είναι στο επίκεντρο τις τελευταίες ημέρες για το τρομερό γκολ που έβαλε στο ματς της Κροατίας με την Πολωνία στο πλαίσιο του Nations League.

Ήταν ένα καταπληκτικό φάουλ Κροάτη άσου τη βραδιά που έπιασε τον Σέρχιο Ράμος, στη δεύτερη θέση των συμμετοχών σε εθνικό επίπεδο (180 συμμετοχές) και με το οποίο έδωσε στην Κροατία τη νίκη επί της Πολωνίας με 1-0 στο Όσιγιεκ.




Ο 39χρονος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, έδειξε για ακόμη μια φορά την αδιανόητη τεχνική που διαθέτει, χαρίζοντας ακόμη μια όμορφη στιγμή στην πλούσια καριέρα του.

Ο Κροάτης αρτίστας, σημείωσε ότι όταν σταματήσει να νιώθει την... φλόγα τότε θα πάρει την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, σημειώνοντας ότι δεν γνωρίζει ακόμη πότε θα είναι αυτή η στιγμή.

"Με μένα, ποτέ δεν ξέρεις. Πρέπει να το παίρνουμε παιχνίδι με παιχνίδι! Δεν μπορώ να σκεφτώ το μέλλον. Όταν δεν νιώθω πια τη φλόγα μέσα μου, θα αποσυρθώ. Μόνο εγώ μπορώ να νιώσω αυτή τη φλόγα και να πάρω την απόφαση", ανέφερε ο διεθνής άσος.

Μάλιστα σήμερα γιόρτασε και τα γενέθλια του και πριν την έναρξη της προπόνησης με την Κροατία, συμπαίκτες, τεχνικό τιμ και μέλη της Ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του έκαναν έκπληξη με μια τούρτα.