Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον Ερυθρό Αστέρα σε φιλικό στο ΣΕΦ, το οποίο διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως ο Εβάν Φουρνιέ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Ξεκίνησε και στο βασικό σχήμα της ομάδας ο Γάλλος φόργουορντ. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε και πολλές απουσίες για το ματς.

Εκτός αγώνα βρίσκονται οι Κώστας Παπανικολάου - Τόμας Γουόκαπ (σσ. βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, λόγω υποχρεώσεων που έχουν με την EuroLeague), Φιλίπ Πετρούσεβ - Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και οι τραυματίες Κίναν Έβανς, Μουστάφα Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ.

fournie_1
fournie_2
fournie_3
fournie_4
fournie_5
fournie_6
fournie_7
fournie_8



Στο μεταξύ ο παλαίμαχος σέντερ του NBA, Κένιον Μάρτιν, βρέθηκε καλεσμένος στο podcast του Γκίλμπερτ Αρίνας, “Gil’s Arena” και αναφέρθηκε στον Γάλλο άσο και στην επιλογή του ν’ αφήσει το NBA και να πάει στην Ευρώπη για χάρη του Ολυμπιακού…

"Και τι να κάνει; Πού να πάει; Να βλέπει τον Τζόρνταν Πουλ στους Ουίζαρντς να σουτάρει σκ@@@; Όχι βέβαια! Καλά έκανε και δεν δέχθηκε", τόνισε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, στην εν λόγω εκπομπή προβλήθηκε και σχετικό βίντεο από τη “θερμή” και… ερυθρόλευκη υποδοχή των φίλων του Ολυμπιακού στον Φουρνιέ, κατά την άφιξή του στην Ελλάδα πριν μερικά 24ωρα.