Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν μερικές μέρες έγραψε ιστορία με την Πορτογαλία όπου στο ματς για το Nations League με την Κροατία έβαλε το 900 γκολ της καριέρας του. Ο Πορτογάλος σταρ πριν από ένα μήνα άνοιξε και κανάλι στο Youtube όπου παραχώρησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Ρίο Φέρντιναντ.

Δίνει μεγάλη βάση ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε αυτό το νέο εγχείρημα του στο Youtube κι έτσι είχε αυτή τη συζήτηση με τον Ρίο Φέρτιναντ, με τον οποίο παλιά ήταν και συμπαίκτης στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαρακτήρισε κορυφαία ομάδα την Ρεάλ Μαδρίτης


Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης, όπου επεσήμανε: "Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο τύπος της ομάδας που δεν τα παρατάει υπό πίεση. Ο κόσμος λέει ότι έχει τύχη στο Champions League, αλλά είναι τύχη, είναι και μυαλό. Είναι προετοιμασμένοι για αυτές τις στιγμές.

Το "Μπερναμπέου" έχει αυτή τη διαφορετική αύρα. Η ενέργεια είναι διαφορετική όταν οι μεγάλες ομάδες πάνε εκεί. Βάζουν γκολ, αλλά η πίεση τους επικρατεί.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Τώρα, αν ρωτάτε αν θα είναι καλύτερη ή όχι, δεν το ξέρουμε. Ο Εμπαπέ είναι εκεί τώρα, νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει να είναι δυνατή, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερη από πέρυσι. Μόνο ο Θεός ξέρει. Έχουν φανταστικούς παίκτες και ομάδα".

Η εκτίμηση του Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Εμπαπέ


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε αναφορά και στον Κιλιάν Εμπαπέ: "Πιστεύω ότι ο Εμπαπέ θα τα πάει καλά. Η δομή του συλλόγου είναι καλή και σταθερή. Έχουν σπουδαίο προπονητή. Έπειτα υπάρχει ο πρόεδρος, Φλορεντίνο, που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό. Νομίζω ότι δεν θα έχει μεγάλο πρόβλημα λόγω του ταλέντου του. Το έχει ήδη αποδείξει. Ο Εμπαπέ μπορεί να είναι η επόμενη "Χρυσή Μπάλλα". Αυτός, ο Χάαλαντ, ο Μπέλιγχαμ, ο Λαμίν...".