Μια κίνηση που σόκαρε τον κόσμο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο έκανε ο Ντάγκλας Κόστα αφού αποκάλυψε πως δημιούργησε προφίλ στο OnlyFans. Ο πρώην αστέρας των Μπάγερν Μονάχου, Γιουβέντους αναφέρθηκε στους λόγους που το έκανε, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ντάγκλας Κόστα ξεκαθάρισε ως το δικό του περιεχόμενο στην πλατφόρμα θα είναι πολύ διαφορετικό, καθώς θα ασχολείται με τον αθλητισμό και τη δική του καθημερινότητα.

"Είδα μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξω το περιεχόμενό μου και τι κάνω στον κόσμο. Μπορώ να δείξω κάτι διαφορετικό σε αυτή την πλατφόρμα. Σκοπεύω να αναρτώ πολλά πράγματα για τον αθλητισμό, το τρόπο ζωής μου και τι κάνω καθημερινά.

Ιδιαίτερα θέλω να παρακινήσω τον κόσμο να ακολουθήσουν τον λογαριασμό μου και την πλατφόρμα" τόνισε αρχικά ο Ντάγκλας Κόστα, ο οποίος πριν μερικές μέρες πήρε μεταγραφή στην Σίδνεϊ της Αυστραλίας και συνέχισε:

"Φυσικά ο κόσμος σοκαρίστηκε λίγο όταν έκανα OnlyFans. Γνωρίζω όμως την πλατφόρμα, στη Βραζιλία υπάρχει αυτό το στίγμα όταν είναι μόνο για περιεχόμενο ενηλίκων. Αλλά υπάρχουν πολλοί Βραζιλιάνοι με περιεχόμενο πολύ διαφορετικό. Θέλω να φέρω ένα τέτοιο περιεχόμενο στην πλατφόρμα. Αυτό σκοπεύω να κάνω. Και φυσικά κάνοντας πολύ κόσμο από διαφορετικά μονοπάτια να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, θα φέρει παράλληλα και αρκετό νέο κόσμο στην πλατφόρμα".

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος αστέρας με τις 33 συμμετοχές στην Εθνική Βραζιλίας αναφέρθηκε και στον Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ποτέ μην λες ποτέ, αλλά δεν νομίζω ότι θα έκανε κάτι τέτοιο. Έκανε τώρα κανάλι στο YouTube και νομίζω ότι ήταν κάτι μεγάλο για αυτόν. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Είχα άλλους ανθρώπους, μερικούς συναδέλφους και φίλους που μου είπαν ότι θα κάνουν κι εκείνοι λογαριασμό στην πλατφόρμα" τόνισε.