Η Εθνική Ελλάδος U21 δεν συνάντησε δυσκολίες για να επιβληθεί με 4-0 των Νησιών Φερόε στο 9ο παιχνίδι της στον 7ο προκριματικό όμιλο για το Euro 2025.

Πετυχημένο ήταν και το ντεμπούτο του Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος U21 διατηρώντας και τις ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παλεύει για την 2η θέση με την Κροατία, την οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική στις 15 Οκτωβρίου. Η συγκεκριμένη θέση οδηγεί στα playoffs, ενώ η πρώτη θέση, την οποία έχει καπαρώσει η Πορτογαλία, δίνει εισιτήριο απευθείας πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2025.

Όσον αφορά το ματς με τα Νησιά Φερόε, ο Κουρφαλίδης άνοιξε το σκορ στο 13', με τον Κωστή στο 22ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματα για την Εθνική. Ο Κούτσιας πέτυχε το 3-0 στο 50', ενώ ο Νιάρχος στο 65' διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Νησιά Φερόε (Έϊντιουν Κλάκστάϊν): Α. Πέτερσεν, Μούριτσεν, Χελισσά (78' Γιένσεν), Β. Πέτερσεν, Άγκναρσον, Σόρενσεν (78' Μπορύν), Έλινγκσγκάρντ, Νταμ, Νίλσεν (85' Όλσεν), Μπαρόαρσον (65' Νόασι), Γκούτεσεν (78' Πόουλσεν).

Ελλάδα (Γιάννης Ταουσιάνης): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος (82' Κίτσος), Κωστής, Κωνσταντόπουλος, Κουτσογούλας, Κουρφαλίδης, Μεταξάς (82' Μουζακίτης), Δαρέλας (58' Μπακούλας), Νιάρχος, Ζουγλής (58' Καλοσκάμης), Κούτσιας (68' Τζίμας).