Ο ΠΑΟΚ είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Ουμάρ Σολέ για την μεταγραφή του σε μια κίνηση - έκπληξη που θέλει να κάνει στο φινάλε του παζαριού στην Ελλάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε έναν ακόμα κεντρικό αμυντικό και ο ΠΑΟΚ έριξε τα... δίχτυα του συον Ουμάρ Σολέ. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Σάλτσμπουργκ και οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν κάνει τις κινήσεις τους για να τον αποκτήσουν.

Ο 24χρονος στόπερ προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν, καταγράφοντας 28 συμμετοχές, με συνεισφορά δύο γκολ και μια ασίστ.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είναι δεξιοπόδαρος, με 1,92 ύψος και αγωνίζεται στον αυστριακό σύλλογο από το καλοκαίρι του 2020, οπότε και δαπανήθηκαν 4,5 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτηθεί από τη Λυών, με τη χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ουμάρ Σολέ, σύμφωνα με ρεπορτάζ γερμανικών και αυστριακών ΜΜΕ, τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκε πολύ κοντά στο να μετακομίσει στη Χονφενχάιμ, ωστόσο όπως ανέφερε η «Sport-Bild», ο Γάλλος αμυντικός φέρεται να απέτυχε να περάσει τα ιατρικά τεστ εξαιτίας ενός «σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο».

Σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν τα γερμανικά ΜΜΕ οι δύο σύλλογοι είχαν συμφωνήσει για ένα ποσό μεταγραφής μεταξύ 6,5 και 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Συνολικά ο Ουμάρ Σολέ έχει 104 συμμετοχές με την Σάλτσμπουργκ έχοντας κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα και μια το κύπελλο Αυστρίας.

Oumar Solet is COMPLETE DEFENDER!