Ο ΠΑΟΚ εμπλέκεται με την... Παρί Σεν Ζερμέν! Δημοσίευμα από την Γαλλία υποστηρίζει ότι ο "δικέφαλος του βορρά" συζητά με τους Παριζιάνους για να κάνει δικό του ένα από τα ταλέντα της ακαδημίας του, τον 19χρονο κεντρικό χαφ, Αϊμάν Καρί ο οποίος αγωνιζόταν την περσινή σεζόν με τη μορφή δανεισμού στην Λοριάν... παρέα με τον χαφ των "ασπρόμαυρων", Τιεμουέ Μπακαγιόκο.

Σε διαπραγματεύσεις με την Παρί για τη μεταγραφή του Αϊμάν Καρί ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Γάλλους

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να "κλείσει" τη μεταγραφή του Αϊμάν Καρί σύμφωνα με τους Γάλλους και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2025. Μάλιστα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν "παίζει" μόνη της καθώς για την περίπτωση του 19χρονου χαφ έχουν ενδιαφερθεί κι άλλοι σύλλογοι, μεταξύ αυτών οι Ρόμα, Αμβέρσα, Βασιλεία, Αντβέρπ και Βέστερλο.

Όπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα μάλιστα, ο Καρί δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Λουίς Ενρίκε. Την περσινή σεζόν είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Λοριάν όπου σε 20 συμμετοχές που κατέγραψε σκόραρε 1 γκολ και μοίρασε 1 ασίστ. Το ενδιαφέρον άλλον ομάδων φέρεται πως έχει απορριφθεί και μένει να φανεί αν όλα αυτά που γράφονται ισχύουν και υπάρξει περίπτωση να βρεθεί η "χρυσή" τομή για να μπορέσει να επιτευχθεί το deal με τον "δικέφαλο του βορρά".

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

"Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η PSG έχει λάβει πρόταση από τον ελληνικό σύλλογο για ένα από τα νεαρά ταλέντα της από τις ακαδημίες. Οι ιδιοκτήτες των Παριζιάνων έδωσαν την έγκρισή τους για αυτή την επιχείρηση.

Η συντριπτική πλειοψηφία των μεταγραφικών αγορών είναι κλειστή σχεδόν παντού στην Ευρώπη. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη μερικές μικρές πιθανές έξοδοι, όπως στην Ελλάδα, όπου η μεταγραφική περίοδος θα κλείσει το βράδυ του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου, δύο μέρες πριν από την Πορτογαλία (16 Σεπτεμβρίου), το τελευταίο πρωτάθλημα που εξουσιοδοτεί τις καλοκαιρινές μεταγραφές. Και από ελληνικής πλευράς, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης επιχειρεί μεταγραφή από τη Ligue 1. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι Έλληνες διαπραγματεύονται με την… PSG !

Ο ΠΑΟΚ κυνηγά από την πλευρά της PSG για να προσπαθήσει να στρατολογήσει τον νεαρό μέσο Αϊμάν Κάρι. Στα 19 του, ο παριζιάνος έχει δεχθεί πολλά αιτήματα αυτό το καλοκαίρι. Όπως αποκάλυψε το le10sport.com, η Σάντερλαντ δοκίμασε την τύχη της, όπως και η Ρόμα και η Βασιλεία. Πιο πρόσφατα, βελγικές ομάδες ξεκίνησαν επίσης μια προσπάθεια. Εκτός από την Αμβέρσα, η Βεστερλό έχει κάνει μια ωραία προσφορά, την οποία αρνήθηκε ο παίκτης.

Έντονα ενδιαφέρεται για τον Αϊμάν Κάρι, ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ρίχνει όλες του τις δυνάμεις στη μάχη. Όμως ο μέσος δεν φαινόταν πρόθυμος, στην αρχή, να πάει στην Ελλάδα. Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, δεν ταιριάζει πραγματικά στα σχέδια του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος θέλει να τον δει να φεύγει. Εάν αρνηθεί αυτή την τελευταία προσφορά από την Ελλάδα, ο Αϊμάν Καρί θα μπορούσε να επιλέξει μια κενή σεζόν και μια δωρεάν υπογραφή σε λίγους μήνες".