Ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα μεταγραφικά πρόσωπα και ένας ποδοσφαιριστής που φυσικά αποτελούσε διακαή πόθο πολλών ομάδων πριν πει το μεγάλο "ναι" στη Ρεάλ Μαδρίτης και μετακομίσει από το Παρίσι στη Μαδρίτη! Η "Βασίλισσα" μπορεί να ήταν και η ομάδα που είχε φτάσει κοντά στο να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2022, όμως κάτι που σίγουρα δεν... ξέραμε και ήρθε να αποκαλύψει η "L'Equipe" είναι ότι ο Γάλλος σούπερ σταρ είχε έρθει σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ λίγους μήνες μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την Παρί Σεν Ζερμέν για 2+1 χρόνια!

Η "L' Equipe" αποκάλυψε συμφωνία του Εμπαπέ με τη Λίβερπουλ

Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα όχι μόνο στην καριέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά και σε ολόκληρη την Premier League αν ο Γάλλος αστέρας είχε πάει στη Λίβερπουλ το 2022; Μια μεγάλη απορία, η οποία γεννήθηκε μετά το δημοσίευμα της "L'Equipe" που αποκάλυψε ότι ο παίκτης είχε δώσει τα... χέρια με τους "Reds", όμως η μεταγραφή του δεν προχώρησε ποτέ για οικονομικούς λόγους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε φτάσει κοντά στο να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2022, όμως παρά τα "σύννεφα" που είχαν ακουστεί για την παρουσία του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Εμπαπέ αποφάσισε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Γάλλους για 2 χρόνια και οψιόν επέκτασης για έναν επιπλέον χρόνο. Κάτι που δεν ενεργοποιήθηκε και ποτέ.

Λίγους μήνες μετά την υπογραφή του νέου του συμβόλαιου, η "L'Equipe' αποκάλυψε ότι ο Εμπαπέ είχε έρθει σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ, ωστόσο οι "Reds" δεν κατάφεραν να βρουν ποτέ τη "χρυσή" τομή με την Παρί στο οικονομικό κομμάτι, καθώς οι Άγγλοι πρόσφεραν το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ, όμως οι Παριζιάνοι αξίωναν το διπλάσιο ποσό για να τον παραχωρήσουν.

Η Λίβερπουλ αδυνατούσε να βρει το υπέρογκο αυτό ποσό σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, με αποτέλεσμα να "χαλάσει" η συμφωνία με τον Εμπαπέ με τις... ευλογίες της Παρί Σεν Ζερμέν σε μια περίοδο που ο Εμπαπέ ήταν αρκετά απογοητευμένος. Κάπως έτσι το deal δεν έγινε ποτέ και έτσι μετά το "Stade de France" αντί για την Premier League, ο 25χρονος δίνει το δικό του... σόου στα γήπεδα της La Liga!