Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR έκαναν το ευρωπαϊκό μπάσκετ να... παραμιλά με τις μεταγραφικές τους κινήσεις οι οποίες τάραξαν τα νερά της Euroleague με την σημαντικότητά τους! Οι πρόεδροι των ελληνικών ομάδων έκαναν τις δικές τους υπερβάσεις με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των ρόστερ και ο σούπερ σταρ της Αρμάνι Μιλάνο, Νίκολα Μίροτιτς "υποκλίθηκε" στις επενδύσεις τους.

Τα αποθεωτικά λόγια του Μίροτιτς για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR

Έχουν εντυπωσιάσει για τα... καλά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός AKTOR στο καλοκαιρινό μεταγραφικό "παζάρι", με τις δυο ομάδες να έχουν πραγματοποιήσει τεράστιες επενδύσεις εντάσσοντας στο δυναμικό τους μεγάλους αστέρες του μπάσκετ με στόχο να πρωταγωνιστήσουν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Φυσικά, οι μεταγραφές τους αυτές μόνο απαρατήρητες δεν έχουν περάσει από τους αντιπάλους τους οι οποίοι δεν δίστασαν να τους αποθεώσουν!

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα "realolimpiamilano.com" ο Νίκολα Μίροτιτς αναφέρθηκε στη νέα σεζόν στην Euroleague όπου και εστίασε στον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό AKTOR και την Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας το πόσο του αρέσει που επενδύουν έτσι οι ιδιοκτήτες των συλλόγων. Μάλιστα για το "τριφύλλι" σχολίασε ότι απέκτησε τρεις σούπερ σταρ και πως δείχνει ότι θέλει να κατακτήσει ξανά το τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίροτιτς: "Μου αρέσει ότι οι ιδιοκτήτες των ομάδων της EuroLeague έκαναν επενδύσεις. Κοιτάξτε τον Παναθηναϊκό, κατέκτησε την EuroLeague. Συνήθως οι ομάδες κρατάνε τον κορμό τους, δεν παίρνουν πολλούς νέους παίκτες, αλλά αυτοί πήραν τρεις σούπερ σταρ. Οπότε θέλουν να κατακτήσουν ξανά το τρόπαιο. Ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ, όλοι. Τώρα είναι πιο ενθουσιασμένοι. Θέλουν να πάνε στο Final Four".


Για την Αρμάνι Μιλάνο είπε πως: "Όταν σκέφτομαι την Αρμάνι, όταν σκέφτομαι ότι δεν μπήκαμε στα playoffs, με στεναχωρεί επειδή ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που δεν τα κατάφερα. Ήταν στενάχωρο. Νομίζω ότι η Αρμάνι πρέπει να είναι ομάδα επιπέδου playoffs. Πρέπει να βρεθεί στις πρώτες έξι θέσεις, αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας".