Με "λαμπερά" και έμπειρα ονόματα του μπάσκετ η φετινή Elite League! Η Μύκονος θέλει να πρωταγωνιστήσει και το δείχνει με κάθε τρόπο, με τη νησιώτικη ομάδα να προχωρεί σε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές "βόμβες" του καλοκαιριού με την προσθήκη του έμπειρου Έλληνα γκαρντ Βαγγέλη Μάντζαρη στο δυναμικό της.

Με... λάμψη Μάντζαρη στην Elite League η Μύκονος

Η Μύκονος προχώρησε σε μια κίνηση ματ με την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη, προσθέτοντας εμπειρία και ποιότητα στο ρόστερ της με φόντο τις επιτυχίες. Ο 34χρονος γκαρντ που το προηγούμενο διάστημα είχε συμμετάσχει στην προετοιμασία της νησιώτικης ομάδας, είχε ως τελευταίο του μπασκετικό "σταθμό" την ιταλική Ροζέτο, που φορούσε τη φανέλα της από το 2003 και αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας.

Σε 31 συμμετοχές που κατέγραψε με τη Ροζέτο ο Μάντζαρης μέτρησε κατά μέσο όρο και 9,5 πόντους, 5,7 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ σε 29:20 λεπτά συμμετοχής. Στο παρελθόν έχει πανηγυρίσει δυο Euroleague με τη φανέλα του Ολυμπιακού και τρία Κύπελλα Ελλάδος, έχει διακριθεί τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, ενώ έχει επίσης θητείες σε Περιστέρι, Ούνιξ Καζάν, Προμηθέα Πατρών, ΠΑΟΚ, Ιωνικό Νίκαιας και Παντέρας ντε Μιράντα.



Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΑΟ Μυκόνου:

"Η ομάδα του ΑΟ Μυκόνου έχει τη χαρά να ανακοινώνει σήμερα την προσθήκη του 34χρονου guard ύψους 1,96μ. Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο διεθνής αθλητής,με 78 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Έχει κατακτήσει 2 φορές τη Euroleague με τον Ολυμπιακό και 3 πρωταθλήματα Ελλάδος -κατά τη θητεία του από το 2011 μέχρι το 2019- με πολλές διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Στην Basket League έχει αγωνιστεί επίσης με το Περιστέρι, όπου ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, τον ΠΑΟΚ, τον Προμηθέα και τον Ιωνικό Νικαίας, καθώς και στο εξωτερικό σε Ιταλία, Πολωνία, Κολομβία και Ρωσία.

Βαγγέλη, καλώς όρισες στην ομάδα και καλώς να σε υποδεχτούμε όλοι στο νησί.

Προχωράμε όλοι μαζί για μια μεγάλη χρονιά".