Πριν από πέντε ολόκληρα χρόνια συναντήθηκαν για τελευταία από κοντά Ραζβάν Λουτσέσκου και Ιβάν Σαββίδης! Μπορεί ο Ρουμάνος τεχνικός να έχει επικοινωνία με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ μέσω της τεχνολογίας, όμως οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν ξανά διά ζώσης το μεσημέρι της Τετάρτης (11/09) σε μίτινγκ στο «Πόρτο Καρράς» γα θέματα που αφορούν τον «Δικέφαλο του Βορρά».

ΠΑΟΚ: Λουτσέσκου και Σαββίδης συναντήθηκαν από κοντά ύστερα από 5 χρόνια

Μίτινγκ με κεντρικό θέμα τον ΠΑΟΚ διεξάγεται στο «Πόρτο Καρράς», με τον Ιβάν Σαββίδη να συναντιέται για πρώτη φορά ύστερα από πέντε χρόνια με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και οι δυο τους χαμογελαστοί να συζητούν πολλά θέματα που αφορούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μεταγραφικά ζητήματα, το «χτίσιμο» της νέας ομάδας και το πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες για το ρόστερ της, αγωνιστικά θέματα και άλλα... πολλά!

Πέρα από τους δυο τους, το «παρών» στο μίτινγκ δίνουν και οι Μαρία Γκοντσάρεβα, Ράζβαν Λουτσέσκου, Χρήστος Καρυπίδης, Κυριάκος Κυριάκος και Κώστας Φωτιάδης, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τα όσα ειπώθηκαν θα υπάρξουν μετά το τέλος της συνάντησής τους. Το κλίμα αρκετά ευχάριστο και τα... χαμόγελα δεν έλειπαν από τα πρόσωπα του Λουτσέσκου και του Ιβάν Σαββίδη.