Τις τελευταίες του... πινελιές για να είναι όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικός στη Super League βάζει ο Πανσερραϊκός! Οι Σερραίοι ενισχύθηκαν περαιτέρω στα μετόπισθέν τους με την απόκτηση του Σενεγαλέζου δεξιού ακραίου αμυντικού Μούσα Ουαγκέ, ο οποίος είχε συστηθεί στο ελληνικό κοινό με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ έχει περάσει και από την Μπαρτσελόνα. Ο 26χρονος μπακ υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2026!

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Ουαγκέ

Ο Μούσα Ουαγκέ πριν αποκτηθεί από τον Πανσερραϊκό αγωνιζόταν στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης, ο οποίος αναδείχθηκε και ως κορυφαίος στη θέση του δεξιού μπακ στο κυπριακό πρωτάθλημα! Παράλληλα, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης και με το εθνόσημο στο στήθος έχει καταγράψει συνολικά 21 συμμετοχές με απολογισμό 1 γκολ.

Στη Super League είχε... συστηθεί τη σεζόν 2020-21, όταν και είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, και πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 12 φορές καθώς είχε υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί και στην Μπαρτσελόνα, όπου έπαιξε τόσο στη β' ομάδα όσο και στην πρώτη που κατέγραψε 6 εμφανίσεις σε La Liga και Champions League. Έχει επίσης θητείες σε Νις, Γκόρτισα και τη βελγική Έουπεν.


Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός: 

"Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Moussa Wague, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως το 2026.

O Moussa Wague είναι γεννημένος στις 04/10/1998 στην Σενεγάλη, η θέση του είναι δεξιός μπακ και πέρυσι αγωνίστηκε στην Κύπρο με την φανέλα της Ανόρθωσης έχοντας 29 συμμετοχές, ενώ αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος στην θέση του στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και πάλι στην Ελλάδα την αγωνιστική περίοδο 2020-21, όταν και φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχοντας 12 συμμετοχές και έναν σοβαρό τραυματισμό, ο οποίον τον άφησε εκτός δράσης, ωστόσο τη σεζόν 2022-23 επανήλθε έχοντας 14 συμμετοχές με την Γκόριτσα στην Κροατία.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από το Βέλγιο, με την φανέλα της Έουπεν, με την οποία 43 συμμετοχές και 1 γκολ και το 2018 πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα με την οποία αγωνίστηκε αρχικά στην β΄ ομάδα, ωστόσο γρήγορα προωθήθηκε και έκανε 6 συμμετοχές σε La Liga και Champions League, πριν δοθεί δανεικός αρχικά στη Νις και στην συνέχεια στον ΠΑΟΚ.

Είναι διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης έχοντας 21 συμμετοχές και 1 γκολ.

Μοussa, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πανσερραϊκού".