Ο Παναθηναϊκός AKTOR προετοιμάζεται για μια απαιτητική σεζόν αφού καλείται να υπερασπιστεί τους τίτλους που πήρε στην Euroleague και την Basket League, όπου πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Με τις μεταγραφές που έκανε ο Παναθηναϊκός AKTOR παρουσιάζεται ενισχυμένος για τη νέα σεζόν. Ο Εργκίν Αταμάν θα έχει στη διάθεση του τους νεοαποκτηθείς Λορένζο Μπράουν, Ομέρ Γιουρτσεβέν και Τσεντί Οσμάν.

Ταυτόχρονα αποχαιρέτησε τους Λούκα Βιλντόζα και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, αλλά και τον Ματζούκα που παραχωρήθηκε δανεικός στον Άρη.

Τελευταίος που προστέθηκε στο ρόστερ ήταν ο Τσεντί Οσμάν. Ο Τούρκος φόργοουρντ έφυγε από το ΝΒΑ για να πάει στον Παναθηναϊκό AKTOR του Εργκίν Αταμάν.

Μιλώντας στο «Basketnews», ο πρώην ΝΒΑερ, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επέλεξε τους "πράσινους", παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε για εκείνον από πολλές ομάδες του ΝΒΑ και της Ευρωλίγκας, ενώ, στάθηκε για ακόμα μία φορά και στους στόχους που έχει θέσει με τη νέα του ομάδα.

"Για μένα, ήταν μια εύκολη επιλογή. Ξέρω την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια και έπαιξα εναντίον τους όταν ήμουν νεότερος. Υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Euroleague, αλλά δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση. Μίλησα αρκετές φορές με τον προπονητή, τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος ήταν προπονητής μου όταν ήμουν νεότερος. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού", είπε σχετικά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης ολοκλήρωσαν τις μεταγραφές τους, κάτι που άφησαν να εννοηθεί με το βίντεο που δημοσίευσαν στα social media, στο οποίο παρουσιάζουν το ρόστερ της νέας σεζόν.