Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές με τη Λιόν για την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν σε μια ύστατη προσπάθεια να ενισχύσει την αμυντική του γραμμή στο φινάλε των μεταγραφών.

Αρχικά ο ΠΑΟΚ είχε στοχεύσει στον Ουμάρ Σολέ της Σάλτσμπουργκ, αλλά το θέμα δεν προχώρησε. Έτσι στράφηκε στη λύση του Ντέγιαν Λόβρεν της Λιόν. Μάλιστα οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και σύμφωνα με τον Ντιέγκο Ρομάνο το θέμα πάει καλά. Ο γνωστός δημοσιογράφος καταλήγει αναφέροντας πως οι δύο σύλλογοι έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων προκειμένου να κλείσει άμεσα το deal.



Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός έχει μακρά πορεία στη Λίβερπουλ μεταξύ 2014 και 2020, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέκτησε τα πάντα. Έπαιξε σε 185 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και είχε συμμετοχές το 2019, όταν οι Reds κατέκτησαν το Champions League.  Έναν χρόνο νωρίτερα, ο ύψους 1.88μ. σέντερ-μπακ έβαλε στο βιογραφικό του την παρουσία στον τελικό του Mundial του 2018 με την Κροατία κόντρα στην Γαλλία.

Εκτός των "λιονέ" έχει αγωνιστεί επίσης σε Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σαουθάμπτον και Ζενίτ. Πέρυσι, μέτρησε έντεκα συμμετοχές με το γαλλικό κλαμπ, στο οποίο επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2023.

Παράλληλα, υπήρξε διεθνής μεταξύ 2009 και 2022 με την Κροατία, όντας συμπαίκτης του Βίντα στην άμυνα της "Χρβάτσκα".

Η σύσκεψη ωρών στο Πόρτο Καρράς, παρουσία Ιβάν Σαββίδη και του Ραζβάν Λουτσέσκου έφερε... καλές ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ, με τους πρωταθλητές Ελλάδος να επιχειρούν κίνηση ματ στο 90΄της μεταγραφικής περιόδου. Καθώς όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία με την Λιόν και τον Λόβρεν είναι προ των πυλών.