Ο Ηρακλής είναι ο πρωταθλητής των μεταγραφών στη Super League 2 αφού έχει κάνει 17 κινήσεις και συνεχίζει έχοντας βάλει στο στόχαστρο τον Δημήτρη Σιόβα. Ο 35χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από τη Φορτούνα Σιτάρντ με την οποία αγωνίστηκε στην Ολλανδία τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο Δημήτρης Σιόβας μετά από 7 χρόνια όπου αγωνίστηκε στο εξωτερικό θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Ο Ηρακλής είναι σε συζητήσεις μαζί του και το πρότζεκτ που του παρουσίασε η νέα διοίκηση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη το βρήκε ελκυστικό με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει κοντά για να δώσουν τα χέρια.

Ο Ηρακλής μετά την απόκτηση του Σέιχ Ντουκουρέ (τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Άρη), ο οποίος έγινε η 17η μεταγραφή της ομάδας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ενδιαφέρεται και για τον πρώην διεθνή Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος διαθέτει τεράστια εμπειρία από τη Super League με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και του Πανιώνιου.

Επίσης έχει αγωνιστεί και στη La Liga (Ουέσκα, Λεγκανές), αλλά και στην Eredivisie με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ, από την οποία έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι.

Ο Δημήτρης Σιόβας έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια Champions League, ενώ έχει φορέσει 20 φορές το εθνόσημο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας.