Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν ικανοποιήθηκε με την απόφαση της Επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών της γαλλικής λίγκας να πάει σε συμβιβασμό με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα 100 εκατ. ευρώ που διεκδικεί.

Στις 8 Αυγούστου, ο Εμπαπέ προσέφυγε στα δικαστήρια, ζητώντας από τον παλιό του σύλλογο να καταβάλει 100 εκατομμύρια ευρώ. Η νομική επιτροπή της γαλλικής λίγκας πρότεινε διαμεσολάβηση στα δύο μέρη, ώστε να καταλήξουν σε συμφωνία και να μην υπάρξουν νομικές συνέπειες. Ο Γάλλος σταρ το απέρριψε και θα πάει στα δικαστήρια.

"Η πιθανότητα διαμεσολάβησης τέθηκε σήμερα το πρωί" κατά τη διάρκεια της ακρόασης ενώπιον της νομικής επιτροπής του LFP, αναφέρεται στην επιστολή που έστειλε ο Εμπαπέ. "Αυτή η υπόθεση απορρίφθηκε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, από τον εκπρόσωπο του παίκτη", προσθέτει.

Από την μεριά της η Παρί Σεν Ζερμέν επεσήμανε: "Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τη σημερινή δίωρη ακρόαση ενώπιον της Επιτροπής.

Ο σύλλογος υπενθύμισε ότι ο παίκτης έχει δεσμευτεί με δεσμεύσεις που πρέπει να τηρήσει, έχοντας λάβει πρωτοφανή οφέλη από τον σύλλογο για πάνω από επτά χρόνια στο Παρίσι.

Υπό το φως των προφορικών και τεκμηριωμένων επιχειρημάτων του συλλόγου, η Επιτροπή επέμεινε στον συμβιβασμό μεταξύ των πλευρών, την οποία η Παρί Σεν Ζερμέν επιδιώκει εδώ και πολλούς μήνες.

Η Επιτροπή κάλεσε τώρα τον παίκτη να εξετάσει τη διαδικασία συμβιβασμού".