Απολαμβάνουν τα κεκτημένα τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR! Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν μια σεζόν... όνειρο, αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ένα από τα δώρα που αποφάσισε να τους κάνει ήταν να τους προσφέρει ένα τριήμερο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο Costa Navarino. Οι παίκτες του "τριφυλλιού" χαλαρώνουν και ο Κέντρικ Ναν φρόντισε να δώσει το... σύνθημα για το όγδοο αστέρι με την... συμμορία του!

Η... συμμορία του Κέντρικ Ναν με τον Παναθηναϊκό ΑΚΤOR στο Costa Navarino

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR γεμίζουν... μπαταρίες ενόψει της νέας σεζόν στην ειδυλλιακή τοποθεσία της Μεσσηνίας, στο Costa Navarino μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ο Κέντρικ Ναν έκανε μια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram... παρέα με τους Ματίας Λεσόρ, Χουάντσο Ερναγκόμεθ και Τζέριαν Γκραντ τους οποίους αποκάλεσε και "συμμορία".

Όλοι τους πόζαραν με τον δικό τους τρόπο και έδωσαν το... σύνθημα για το όγδοο αστέρι της Euroleague δείχνοντας αποφασισμένοι να κυριαρχήσουν ξανά και να ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης, με τα χαμόγελα και το οικογενειακό κλίμα να μην λείπουν.


nan_anarthsh