Ο Μικέλ Αρτέτα βλέπει την δουλειά του στην Άρσεναλ να εκτιμάται και να αναγνωρίζεται ιδιαίτερα από τους ανθρώπους του συλλόγου οι οποίοι αποφάσισαν να προτείνουν νέο συμβόλαιο στον 42χρονο τεχνικό που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα τρία χρόνια και μάλιστα με αυξημένες αποδοχές. Το πολυπόθητο "ναι" ήρθε σύμφωνα με δημοσίευμα του "Athletic" και οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί μέχρι το καλοκαίρι του 2027!

Αρτέτα και Άρσεναλ συνεχίζουν μαζί έως το καλοκαίρι του 2027

Ο Μικέλ Αρτέτα βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η διοίκηση που είναι απόλυτα ευχαριστημένη με το έργο του Ισπανού στην Άρσεναλ αποφάσισε να του δώσει τα... κλειδιά της ομάδας για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 42χρονος έχει αλλάξει άρδην τα πράγματα στους "κανονιέρηδες" τους οποίους έχει κάνει ξανά ανταγωνιστικούς και φαβορί για την διεκδίκηση τίτλων.

Φυσικά έχει "μεταμορφώσει" και την αγωνιστική εικόνα της Άρσεναλ η οποία παίζει ελκυστικό και εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, ενώ την έφτασε μια... ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν μετά από 20 ολόκληρα χρόνια όμως έχασε τον τίτλο στο... νήμα και στους δυο μόλις πόντους από την Μάντσεστερ Σίτι που στο τέλος φόρτσαρε με ένα απίστευτο σερί.