Ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, το παιδί με την "χρυσή" καρδιά που έχει συγκλόνισει όλη την Ελλάδα με το μεγαλείο του περνά την πόρτα του χειρουργείου στο Saint Louis Children's Hospital των ΗΠΑ για να υποβληθεί σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής η οποία αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του. 

Ο μικρός Γιαννάκης περνά την πόρτα του χειρουργείου στις ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ και στο Saint Louis Children's Hospital ο Γιάννης Παπαστεφανάκης θα υποβληθεί στην επέμβαση επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής που αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του, με τις ευχές όλων να πάνε όλα καλά και να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του. Ο πιο πιστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ είχε χθες (11/09) το πρώτο ραντεβού με τον γιατρό που θα τον χειρουργήσει, ενώ ολοκληρώθηκε και ο προεγχειρητικός έλεγχος.

Αξίζει να τονιστεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης προχώρησαν σε μια αξιέπαινη κίνηση καλύπτοντας όλα τα έξοδα του μικρού Γιαννάκη, ενώ πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ο "δικέφαλος του βορρά" φρόντισε να του κάνει μια μια φοβερή έκπληξη για τα γενέθλιά του στη Νέα Μεσημβρία. Οι "ασπρόμαυροι" του έκαναν δώρο έναν σταυρό που θα τον συντροφεύει από εδώ και στο εξής, ενώ ο Ραζβάν Λουτσέσκου του έδωσε ένα μπουφάν και τον αγαπημένο του σκούφο.



Άρης: "Μικρέ Γιαννάκη οι ευχές μας είναι μαζί σου, θα κερδίσεις κι αυτή τη μάχη"

Η ΠΑΕ Άρης μέσω ανάρτησής της στους επίσημους λογαριασμούς της στα spcial media έστειλε το δικό του... μήνυμα στον μικρό Γιαννάκη και τις ειλικρινείς ευχές του να πάνε όλα καλά και να κερδίσει αυτή τη "μάχη". "Μικρέ Γιαννάκη οι ευχές μας είναι μαζί σου. Θα κερδίσεις κι αυτή τη μάχη", έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η "κίτρινη" ΠΑΕ που δημοσίευσε μια φωτογραφία του Γιαννάκη να κρατά δώρο μια φανέλα της ομ'αδας στο πλευρό του Κουέστα.