Πέρα για πέρα αληθινά βγήκαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Μικέλ Αρτέτα να ανανέωνει για τρία χρόνια με την Άρσεναλ! Οι "κανονιέρηδες" που στο πρόσωπο του Ισπανού προπονητή έχουν βρει τον 'εκλεκτό" που θα τους οδηγήσει ξανά στις επιτυχίες, ανακοίνωσαν με κάθε επισημότητα την επέκταση συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Άρσεναλ και Αρτέτα επέκτειναν την συνεργασία τους για ακόμη τρία χρόνια

Το συμβόλαιο που είχε ο Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι και οι άνθρωποι του συλλόγου έσπευσαν να τον "δέσουν" για ακόμη τρία χρόνια στο "Emirates" μετά την εξαιρετική δουλειά, την αγωνιστική βελτίωση και την ολική μεταμόρφωση της ομάδας. Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει σύμφωνα με πληροφορίες και αυξημένες αποδοχές.

Ο Αρτέτα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ τον Δεκέμβριο του 2019 και έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής τρία τρόπαια, δύο Κομιούνινι Σιλντ (2021, 2024) κι ένα Κύπελλο Αγγλίας (2020). Στον πάγκο έχει καθίσει συνολικά 237 φορές, οδηγώντας τους "κανονιέρηδες" σε 142 νίκες, 35 ισοπαλίες και 57 ήττες. Φυσικά, μεγάλος στόχος παραμένει η κατάκτηση του πρωταθλήματος που χάθηκε πέρσι στο... νήμα από την Μάντσεστερ Σίτι και οι ευρωπαϊκές διακρίσεις.