Μπορεί ο οργανισμός της Παρί Σεν Ζερμέν να έκανε σαν... κακομαθημένο παιδί μετά την ανακοίνωση φυγής από τον Κιλιάν Εμπαπέ, όμως τώρα πρέπει να του καταβάλει 55 εκατομμύρια ευρώ το επόμενο οκταήμερο. Αυτήν την απόφαση πήρε το όργανο της γαλλικής Ομοσπονδίας, που εκδίκασε την υπόθεση μεταξύ των δύο πλευρών. 

Κιλιάν Εμπαπέ: Κανένας συμβιβασμός


Ο Εμπαπέ προσέφυγε νομικά εις βάρος της προηγούμενης ομάδας του. Αφ' ης στιγμής τόνισε ότι θα έφευγε, η Παρί δεν του κατέβαλε τους μισθούς για τον Απρίλιο, τον Μάιο και τον Ιούνιο του 2024. Επιπλέον, του όφειλε ένα μπόνους 36 εκατομμυρίων ευρώ. Ο νυν στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, πάντως. Τα ρεπορτάζ, ωστόσο, ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν εξωδικαστικά, έπεσαν στο κενό. 

Συμβιβασμός δεν έχει γίνει ως τώρα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Επιπλέον, η εκτίμηση είναι πως δύσκολα θα γίνει. Η Παρί μπορεί να εφεσιβάλει, ωστόσο δύσκολα θα αλλάξει η απόφαση. Η πρώτη νίκη, πρωτοβάθμια, ανήκει στον Εμπαπέ. Εξάλλου, ο 25χρονος φορ δεν είχε κρατήσει μυστικό ότι θα κυνηγούσε τον Κελαΐφι. Μάλιστα, είχε, ενδεχομένως μέσω του περιβάλλοντός του, γνωστοποιήσει τις μη καταβολές μισθών.