Στον Πειραιά βρέθηκε το transfermarkt για να δώσει στον επιθετικό του ΟλυμπιακούΑγιούμπ ελ Κααμπί, το βραβείο για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς στη Super League τη σεζόν 2023-24. Ο Μαροκινός θάμπωσε κυρίως στο Conference League. Τα 11 γκολ του σε εννιά παιχνίδια στα νοκ άουτ της τρίτης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης ενδεχομένως να είναι ικανά να τον βάλουν στη λίστα των υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα. Προς το παρόν, πάντως, ο Κααμπί βραβεύτηκε για μία διάκριση που ήδη είχε γίνει γνωστή. 

Ολυμπιακός: Σκόραρε κατά βούληση 

Ο Αγιούμπ ελ Κααμπί έπαιξε 50 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό την περασμένη σεζόν, βάζοντας 33 γκολ. Σκόραρε 15 φορές σε 21 παιχνίδια για την κανονική περίοδο της Super League, τερματίζοντας πρώτος, με ένα πάνω από τον Λορέν Μορόν, στη σχετική κατηγορία. Ωστόσο, ο Ισπανός του Άρη τον προσπέρασε στο σύνολο, αφού έβαλε έξι στα playoffs, με τον 31χρονο Μαροκινό να μένει στα δύο σε 10 ματς

Ακόμα κι έτσι, όμως, ο Κααμπί τελείωσε τη χρονιά με 17 γκολ σε 31 παιχνίδια πρωταθλήματος. Ήταν συγκομιδή αρκετή ώστε να του χαρίσει το βραβείο στην ψηφοφορία που έκανε το transfermarkt.