Ευδιάθετος ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο δείπνο που παρέθεσε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού AKTOR, στο "Costa Navarino". Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ έκανε δώρο στην ομάδα, λόγω της κατάκτησης Euroleague και Basket League, τριήμερη διαμονή σε ένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Ευρώπη. Ο Γιαννακόπουλος έφτασε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και παρέθεσε το δείπνο. 

Η πρόποση με τον προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR, Έργκιν Αταμάν, ανέδειξε και την ευφορία του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ. Στο λόγο του, μάλιστα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε τον Τούρκο κόουτς μαέστρο, που ξέρει από back2back. 



Παναθηναϊκός AKTOR: Τι είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Θέλω να ευχηθώ σε όλους μια σεζόν με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Ας ελπίσουμε να έχουμε την ίδια επιτυχία όπως και πέρυσι. Δεν ξέρω τι είναι πιο δύσκολο. Να ξεκινήσουμε από την 17η θέση και να τελειώσουμε στην 1η ή να είμαστε στην 1η θέση και να συνεχίσουμε να είμαστε πρώτοι. Νομίζω ότι το δεύτερο είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά έχουμε τον μαέστρο που ξέρει πως να κάνει το back2back. Tο μόνο που μπορώ να πω είναι να ακούτε τον προπονητή σας και να κατακτήσουμε τους στόχους μας. Μια ευτυχισμένη σεζόν και τα καλύτερα.