Η πολυαναμενόμενη άφιξη του Ντέγιαν Λόβρεν είναι γεγονός! Ο Κροάτης στόπερ που με την εμπειρία και την ποιότητα που διαθέτει έρχεται να αναβαθμίσει την άμυνα του ΠΑΟΚ, έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου (14/09) στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον "δικέφαλο του βορρά" και να ντυθεί και επίσημα στα "ασπρόμαυρα".

Ο Λόβρεν έφτασε Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ

Ο Ντέγιαν Λόβρεν αφού ολοκληρώσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρκές εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον ΠΑΟΚ και θα ανακοινωθεί και επίσημα από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ. Υπενθυμίζεται ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις καθώς ο "δικέφαλος του βορρά" είχε στείλει στην UEFA την ερυρωπαϊκή λίστα για τα ματς του Europa League πριν ολοκληρώσει τη συμφωνία της με τον παίκτη.

Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, ο ΠΑΟΚ ήθελε να ενισχύσει τα μετόπισθεν του και πέρα από τη μεταγραφή του Ομάρ Κόλεϊ, ήθελε να αποκτήσει και έναν ακόμη παίκτη με εμπειρία και κλάση. Το βρήκε στο πρόσωπο του Λόβρεν ο οποίος διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο και... αποκορύφωμα τη θητεία του στην Λίβερπουλ με τη φανέλα της οποίας πανηγύρισε Premier League, το Champions League και το Super Cup με απολογισμό 185 συμμετοχών.

Ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από την Λιόν με την οποία ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός είχε υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2025, ενώ έχει επίσης θητείες σε Ζενίτ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σαουθάμπτον και Ίντερ Ζάπρεσικ. Με την εθνική Κροατίας έχει αγωνιστήσει συνολικά σε 78 παιχνίδια.


lovren_paok
paok_lovren