Δυο ομάδες που έχουν "κλέψει" τις εντυπώσεις με το ποδόσφαιρο που παίζουν, Λαμία και Athens Kallithea διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο "Αθανάσιος Διάκος" στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League. Δυο ομάδες που έχουν κάνει δυο μεγάλες εκπλήξεις, η ομάδα της Φθιώτιδας που έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από τη Νέα Φιλαδέλφεια κόντρα στην ΑΕΚ και από την άλλη οι νεοφώτιστοι που την προηγούμενη αγωνιστική ήταν καταιγιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό τον οποίο υποχρέωσαν σε ισοπαλία 2-2 στη Λεωφόρο έπειτα από χορταστικό ματς.

Σ' ένα παιχνίδι όπου πήρε "φωτιά" σε ευκαιρίες στο τελευταία λεπτά και τη διαφορά θα έκαναν οι λεπτομέρειες και μια προσωπική ενέργεια, καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να κάνει το ζητούμενο, να στείλει δηλαδή τη μπάλα στα δίχτυα με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλες 0-0 και να μην μείνει ικανοποιημένος... κανείς! Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν καλύτερα και ήταν πιο απειλητικοί, ενώ λίγο έλειψε να σκοράρουν στο 86' με σουτ του Ματιέ Βαλμπουενά που κατέληξε στο δοκάρι.

"Κόλλησαν" στο μηδέν Λαμία και Athens Kallithea

Οι δυο ομάδες προσπαθούσαν στα πρώτα λεπτά να βρουν τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο, η Αthens Kallithea είχε μπει με ξεκάθαρη διάθεση να απειλήσει και να δημιουργήσει κινδύνους, ενώ σημείωσε την πρώτη της τελική στο 13ο λεπτό με σουτ του Μουτίνιο από διαγώνια θέση και από το ύψος της μεγάλης περιοχής το οποίο βρήκε σε ετοιμότητα τον Κόστιτς που μπλόκαρε σταθερά.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, το ματς αποκτούσε ρυθμό όμως ήταν "φτωχό" σε φάσεις. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα χώρους, ενώ αμφότερες οι ομάδες υπέκυπταν σε εύκολα λάθη στην μεσαία γραμμή. Στο 20ο λεπτό μάλιστα οι φιλοξενούμενοι "φώναξαν" για πέναλτι μετά από σουτ του Μουτίνιο το οποίο βρήκε στο χέρι του Ρινγκ ωστόσο διαιτητής και VAR έκριναν πως δεν υπήρχε πρόθεση με αποτέλεσμα να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d464byqxy8qh)
Οι δυο ομάδες δεν έφταναν σε μεγάλες φάσεις, η Λαμία δεν κατάφερνε να φανεί απειλητική σε αντίθεση με την Athens Kallithea που στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο επιθετικά και είχε δυο ευκαιρίες μέσα σε διάστημα 1 λεπτού, στο 32' με σουτ του Μανθάτη το οποίο πέρασε άουτ και στα... καπάκια στο 33' με σουτ του Ουλντρίκις με το αριστερό από το όριο της περιοχής το οποίο κατέληξε άουτ.

Στο ίδιο... μοτίβο και το δεύτερο μέρος, η Athens Kallithea ήταν πιο απειλητική, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αρκετά κινητικό και δραστήριο τον Μουτίνιο που δημιουργούσε κινδύνους στα αντίπαλα καρέ. Στο 59' οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή με σουτ του Ντεμέτριους το οποίο εξουδετέρωσε ο Κόστιτς, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα (63') ο Μουτίνιο δοκίμασε τα πόδια του σε σουτ που πέρασε άουτ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d465studbs95)
Η Λαμία που έδειχνε βραχυκυκλωμένη επιθετικά, ανέβασε στροφές μετά το 70' και το παιχνίδι από το 80ο λεπτό και έπειτα απέκτησε "τρελό" ρυθμό. Η Athens Kallithea έχασε μοναδικές ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά, αρχικά στο 83΄όπου είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία με σουτ του Τζάνι το οποίο απέκρουσε σε πρώτο χρόνο ο Κόστιτς και στη συνέχεια ο Ντεμέτριους δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε προβολή μέσα από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν δυο λεπτά αργότερα (85') με σουτ του νεοαποκτηθέντα Ενρίκεζ το οποίο κατέληξε άουτ, ενώ οι φιλοξενούμενοι "άγγιξαν" το 0-1 στο 86' με τον Ματιέ Βαλμπουενά ο οποίος εξαπέλυσε φοβερό σουτ το οποίο τράνταξε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d465xdnzqexl)
Το ματς πήρε "φωτιά", η Λαμία είχε ευκαιρία στο 87' με σουτ του Φουρτάδο και στο 90+4', στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, είχε μεγάλη στιγμή με κεφαλιά του Κορνέζου μετά από εκτέλεση φάουλ η οποία πέρασε λίγο δίπλα από την εστία της Athens Kallithea. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d46608fetgap)
Λαμία: Κόστιτς, Σάντμπεργκ, Κορνέζος, Αντράντε, Ραντόνια, Μπίκοβ, Νούνιες, Ρινγκ, Γκουίντο (53' Φουρτάδο), Μέκιτς, Βλαχομήτρος.

Athens Kallithea: Μπαραγκάν, Πασαλίδης, Ισιμάτ, Μιρίν, Μότοκ, Μανθάτης, Μερκάτι, Ντιμπά, Σοΐρι, Μουτίνιο, Ντεμέτριους , Ουλντρίκις (58' Τζιάνι).

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d466b7oocidd)