Σε τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της Bundesliga 2 έχει χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του στη Νυρεμβέργη, Μίροσλαβ Κλόζε, ο Στέφανος Τζίμας, όλα ως αλλαγή αλλά αν συνεχίσει να πετυχαίνει... γκολ Κλόζε, έχει περισσότερες πιθανότητες να τον εμπιστευτεί και για βασικό ο τεχνικός του που δεν είναι και κάνας... σπουδαίος, μόνο ο... πρώτος σκόρερ στην Ιστορία των Παγκόσμιων Κυπέλλων. 

Έλληνες του εξωτερικού: Το χάλασε στο τέλος


Ο Τζίμας, πράγματι, έβαλε ξεκάθαρο γκολ Κλόζε στο 64' της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ουλμ, το οποίο συνετέλεσε για την ανατροπή της ομάδας του, η οποία βρισκόταν πίσω στο σκορ 1-0 και νίκησε στο... 90+9'. Ο Έλληνας στράικερ, μάλιστα, ενήργησε τάχιστα, μόλις 6 λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, στο 58', όταν αντικατέστησε τον Γκέλερ. 



Ο Κλόζε, πάντως, θα χρειαστεί περισσότερα για να πειστεί. Κυρίως, να μένει στο γήπεδο ως το τέλος. Σε ένα δραματικό φινάλε, ο Τάιλαν Ντουμάν έκανε το 2-1 για τη Νυρεμβέργη στο 90+9' και ο Τζίμας δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή πέταξε μακριά την μπάλα για να κερδίσει χρόνο στο 90+10'. 

Η Νυρεμβέργη, πάντως, έφτασε τους 7 βαθμούς και είναι 11η στη βαθμολογία. Προπορεύεται η Καρλσρούη με 13 και ακολουθούν Ανόβερο και Φορτούνα Ντίσελντορφ (με παιχνίδι λιγότερο) με 10.