Η κυριαρχική Μπάγερν Μονάχου που έλειψε τις προηγούμενες δύο σεζόν από την Bundesliga εμφανίστηκε στο Κιέλο το απόγευμα του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα του Βενσάν Κομπανί προηγήθηκε της Χόλστεν 2-0 στο 7' και έφτασε στην άνετη νίκη με σκορ 5-1. Έτσι, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς και είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που έχει μόνο νίκες. 

Χόλστεν Κιλ-Μπάγερν: "Κλείδωσε" από νωρίς

Ο Χάρι Κέιν έκανε άμεσα εμφανή την παρουσία του. Πριν βγει το πρώτο λεπτό, βρήκε τον Τζαμάλ Μουσιάλα ο οποίος άνοιξε το σκορ. Τα όνειρα των γηπεδούχων έσβηναν και όταν έπεσε οριστικά σκοτάδι, δεν ήταν καν αργά. Ο Άγγλος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε τις δεξιότητες του Σερτζ Γκνάμπρι στο τρανζίσιον και έκανε εύκολα το 2-0. 

Στο 13' όλα τελείωσαν οριστικά με το αυτογκόλ του Ρέμπεργκ, ενώ 30' αργότερα ο Κέιν έβαλε το δεύτερο προσωπικό γκολ του για το 4-0. 

Η Μπάγερν χαλάρωσε στο δεύτερο ημίχρονο, ό,τι, δηλαδή, σημαίνει το να σκοράρει ακόμα μόλις δύο γκολ. Στο 65' ο Μάικλ Ολίσε έκανε το 5-0, ενώ ο Αρμίν Γκίγκοβιτς με κεφαλιά μείωσε σε 5-1 στο 82'. Στο 89' ο Κέιν κέρδισε πέναλτι από τον Γιόχανσον, απόφαση που επικυρώθηκε δύο λεπτά αργότερα. Ο Άγγλος ευστόχησε και έφτασε τα τέσσερα γκολ και τις τρεις ασίστ σε τρία ματς πρωταθλήματος.