Η 4η αγωνιστική της Super League περιλαμβάνει το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στη "μάχη" του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 4Χ4 απέναντι στον Παναιτωλικό, ο ΟΦΗ διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Άρη, ενώ ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Αναλυτικά οι ώρες και τα κανάλια των αναμετρήσεων. 

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν περνάει από την... Τούμπα με "μάχη" ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

Ντέρμπι αποδείξεων στην Τούμπα! Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν για την 4η αγωνιστική της Super League, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν ως μοναδικό στόχο το τρίποντο στον... δρόμο για τον τίτλο! Ο "δικέφαλος του βορρά" που έχει κάνει το 3Χ3 απέναντι στο "τριφύλλι" που δεν έχει κάνει το... καλύτερο ξεκίνημα μετρώντας 1 νίκη και 2 ισοπαλίες σε 3 αγώνες και θέλει να πάρει τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους ιδιαίτερα μετά την ισοπαλία 2-2 με την Athens Kallithea όπου έδειξε να προβληματίζει με την εικόνα του.

Από την άλλη, οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από το διπλό (1-2) στο Περιστέρι και... συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό έχοντας συγκεντρώσει 9 βαθμούς. Δυο ομάδες που βρίσκονται και στην League Phase των Κυπέλλων Ευρώπης. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους νεοαποκτηθέντες Μπακαγιόκο και Κόλι, στην αποστολή βρίσκεται και ο Σαμάτα, ενώ εκτός έμεινε ο τραυματίας Μπράντον Τόμας καθώς και οι Βιεϊρίνια, Γκόμεζ και Θυμιάνης.

Στον αντίποδα, ο Ντιέγκο Αλόνσο ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ενόψει του ντέρμπι πως "στα τέσσερα τελευταία ματς με τον ΠΑΟΚ ξέρω ότι είχαμε συλλέξει έναν βαθμό. Ελπίζω ότι αυτή την φορά τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα", συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Ουνάχι και Πελίστρι, ενώ άφησε εκτός πλάνων τον Σπόραρ.

Για το 4Χ4 ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιτωλικό, να επιστρέψει ξανά στα θετικά ο Άρης

Τη νικηφόρα πορεία του θέλει να συνεχίσει στη φετινή Super League ο Ολυμπιακός που θέλει να πάρει ένα ακόμη τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον Παναιτωλικό τον οποίο θα υποδεχτεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο οποίο αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών οι φίλαθλοι των Πειραιωτών. O Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμπεριέλαβε στην "ερυθρόλευκη" αποστολή τα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τον Γούιλιαν και τον Ολιβέιρα, ενώ αντίθετα έμειναν εκτός οι τραυματίες Μασούρας και Ρέτσος.

Ο ΟΦΗ μετά την ήττα και την ισοπαλία στις δυο πρώτες αγωνιστικές, κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και με... σύμμαχο την έδρα του φιλοξενεί τον Άρη ο οποίος προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Astera AKTOR και μετρά 1 νίκη και 2 ισοπαλίες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. 

Από την άλλη, ο Πανσερραϊκός που έχει κάνει αρκετά κακό ξεκίνημα και μετρά 3 νίκες σε ισάριθμα ματς, υποδέχεται τον νεοφώτιστο Λεβαδειακό ο οποίος μετά από 2 ήττες και 1 ισοπαλία θέλει να πανηγυρίσει τους πρώτους του τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Αμφότερες η ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της Super League:

16:30 Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός Novasports Prime
18:0 Ολυμπιακός - Παναιτωλικός COSMOTE SPORT 2
20:30 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός Novasports Prime
20:30 ΟΦΗ - Άρης COSMOTE SPORT 1